reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
O to czyli można? Tak bardzo chciałam zrobić, od kad pracuje to miałam aby na wesele A jeszcze siostra dokupila tyle nowych kolorów i naklejek że mówię aż zapytam was ;)

Mi to teraz paznokocie ruszyły jak burza:) i nie łamia sie maluję zwykłym lakierem tydzień przetrzymaja. Dawno tak długich nie mialam a męża jak coś drapnę to tylko obetnij i obetnij a one takie ładne:). hybryde raz miała na slub i chyba raz mi starczy;)

reklama
Ja tez nie prasuje :d oszalalabym.. mam duzo dopasowanych ciuchow i na mnie sie prasują ;p najczesciej tshirty meza musze machnac ale to na biezaco jak potrzeba
Też się staram kupować ciuchy niewymagające prasowania. Prasuje to co muszę, koszule czy polówki męża też omijał szerokim łukiem i wybiera te mało gniecące s potem staram się je dobrze rozwiesić po praniu;)

Mi to teraz paznokocie ruszyły jak burza:) i nie łamia sie maluję zwykłym lakierem tydzień przetrzymaja. Dawno tak długich nie mialam a męża jak coś drapnę to tylko obetnij i obetnij a one takie ładne:). hybryde raz miała na slub i chyba raz mi starczy;)
Paznokcie też fajnie mi rosną i włosy się poprawiły ale to też dzięki olejowaniu. Natomiast cera to koszmar

Ja zresztą nie wyobrazam sobie prasowac co dzien osobno ciuchy synowi do szkoly, jak zabiorę po całym tygodniu wybiorę to prasuje i ma na caly tydzien

Kurde ja tez co pranie to muszę przeprasowac na bieżąco co trzeba, powiesic albo ułożyc ladnie i z głowy. Nie lubię jak mi po praniu by leżało i czekało:p Tak to mam jakiś względny porządek w szafie;)
Każda ma swój system;)

Ja zresztą nie wyobrazam sobie prasowac co dzien osobno ciuchy synowi do szkoly, jak zabiorę po całym tygodniu wybiorę to prasuje i ma na caly tydzien
To ja sie chyba duzo brudze xD musiałabym non stop prasowac! U mnie wiecznie sterta prania.. oszalalabym. Nienawidze prasowac!! Na sama mysl mam cisnienie 150/150:p mężowi czasem machne ze 3 koszulki a córce raczej prasowac nie musze. A jak musze to na lozku szybko przeprasuhe zeby deski nie rozkladac

Paznokcie też fajnie mi rosną i włosy się poprawiły ale to też dzięki olejowaniu. Natomiast cera to koszmar
Niby pisze,ze po 12tyg cera powinna sie poprawic. Ja tez ma mega problem, a z włosami to dopiero, ja nie olejuje ,czytalam na necie,ze w nie ktorych wypadkach na skore nie wskazane, bo moga zaczac wypadac nawet, wiec wole nie kombinować

Niby pisze,ze po 12tyg cera powinna sie poprawic. Ja tez ma mega problem, a z włosami to dopiero, ja nie olejuje ,czytalam na necie,ze w nie ktorych wypadkach na skore nie wskazane, bo moga zaczac wypadac nawet, wiec wole nie kombinować
U mnie cera juz ladna, wlosy tez ladnie rosna a pazury masakra -.- zawsze mialam slabe

reklama
To ja sie chyba duzo brudze xD musiałabym non stop prasowac! U mnie wiecznie sterta prania.. oszalalabym. Nienawidze prasowac!! Na sama mysl mam cisnienie 150/150:p mężowi czasem machne ze 3 koszulki a córce raczej prasowac nie musze. A jak musze to na lozku szybko przeprasuhe zeby deski nie rozkladac
A ja lubie prasowac [emoji5] lubie jak tak poukładane w szafce jest. Pamietam jak wprowadzilam sie do meza po slubie to wszystkie ciuchy z szafy wywalilam jego i prasowalam,bo mial wygniecione [emoji23] do pracy tez mu prasuje mimo,ze fizycznie robi

Do góry