Miałam takie wysuszone i moje włosy mają tendencje do plątania, póki co pomaga. Podcinam tak co 3miesiące jak chodzę farbować.Aha czyli po prostu konce masz zniszczone, ja nie mam zniszczonych ,za to mi wypadaja, ja lubie często podcinac, nie prostuje nie suszę
reklama
Może drugi trymestr nas wszystkie miłe zaskoczyTo u mnie paznokcie rosną pieknie, cera zaczyna sie psuć a wlosy jak były liche tak sa hehe
Beata86
Fanka BB :)
Aha czyli po prostu konce masz zniszczone, ja nie mam zniszczonych ,za to mi wypadaja, ja lubie często podcinac, nie prostuje nie suszę
Ja to prostuje po każdym myciu, bo takie nijakie mam po myciu... kurde pójde na zwolnienie to włosy mi odpoczną od prostowania i suszenia
Beata86
Zobaczymy jakie zmiany będąMoże drugi trymestr nas wszystkie miłe zaskoczy
No wtedy w kitke i juz, ja mam zamiar pofarbowac za dwa tygodnie faba bez amoniaku,a pozniej niech sie farba zmywa i kolor zostanie [emoji5]Ja to prostuje po każdym myciu, bo takie nijakie mam po myciu... kurde pójde na zwolnienie to włosy mi odpoczną od prostowania i suszenia
iskierka2610
Och, przysnełam, przepraszam. @iskierka2610 , mi lekarz powiedział, że właśnie pappa robi się jak usg ok. Że usg nie wszystko wyłapie, a część chorych dzieci nie ma markerów chorób na usg. Nie chcę straszyć, dziele się tylko informacjami. Jak na usg wychodzi coś źle, wtedy zaleca się amniopunkcje, nie pappa. A czasem usg i pappa w tysiącach, a dzidzia ZD po porodzie. Nie uwierzę, że wszystko ok.dopóki nie zobacze, nie przytule.
Nie umiem multicytować, stąd taki chaos w odpowiedziach. Przepraszam. [/QUOTE
Masz rację do puki się nie przytuli to się nie będzie spokojnym. Chociaż moja znajoma miała wszystkie badania idealnie. Gdy się dziecko urodziło lekarz jej powiedział że ma zespół Downa. I to powiedział jej od razu po bardzo ciężkim porodzie gdy nie miał jeszcze potwierdzenia badaniami. Wszyscy załamani. Babcia dziecka poszła zobaczyć A gdy wróciła powiedziała że matka tego dziecka tak samo wyglądała gdy się urodziła. Co do czego dziecko nie ma Downa. Po prostu taka uroda. A lekarz dostał po dupie.
Ostatnia edycja:
No mi właśnie odpoczywają od prostownicy [emoji16][emoji16] i dobrze im z tym chybs he heJa to prostuje po każdym myciu, bo takie nijakie mam po myciu... kurde pójde na zwolnienie to włosy mi odpoczną od prostowania i suszenia
Do olejowania też muszę powrócić, ale ja to systematyczna nie jestem pod tym względem...może znowu spróbuję [emoji6]
Moja cera zamiast lepiej to gorzej chyba...jakieś plamy...[emoji24][emoji24] i syfy nie chcą zniknąć na dłużej.
Beata86
Ja tjuz sie nie moge doczekac az ja odstawię na kilkanascie tygodni teraz musze żeby jakoś wyglądać w tej pracyNo mi właśnie odpoczywają od prostownicy [emoji16][emoji16] i dobrze im z tym chybs he he
Do olejowania też muszę powrócić, ale ja to systematyczna nie jestem pod tym względem...może znowu spróbuję [emoji6]
Moja cera zamiast lepiej to gorzej chyba...jakieś plamy...[emoji24][emoji24] i syfy nie chcą zniknąć na dłużej.
KAROLA_223
Zaciekawiona BB
Ja właśnie też mam długie jak na mnie :O ale w pierwszej ciąży też tak miałam i włosy jak mi urosły miałam po łopatki A teraz takie mega dlugasne [emoji44]Mi to teraz paznokocie ruszyły jak burza i nie łamia sie maluję zwykłym lakierem tydzień przetrzymaja. Dawno tak długich nie mialam a męża jak coś drapnę to tylko obetnij i obetnij a one takie ładne. hybryde raz miała na slub i chyba raz mi starczy
Załączniki
reklama
Beata86
Noooo piękne i grube chciałabym takieJa właśnie też mam długie jak na mnie :O ale w pierwszej ciąży też tak miałam i włosy jak mi urosły miałam po łopatki A teraz takie mega dlugasne [emoji44] Zobacz załącznik 890408
Podziel się: