reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja lubie w szafkach poukładane, jak piore ciuchy to prasuje pozniej i dopiero chowam
Perfekcyjna pani domu kiedyś mówiła żeby nie prasować od razu po praniu bo i tak się pogniecie. Ja tam prasuje jak muszę ubrać!
A ja to nienawidzę sprzątać. Z drugiej strony jak już sprzątam to muszę wytrzeć wszystkie zakamarki, dlatego się denerwuję jak mój mąż sprząta bo on tylko "rynek" sprząta.
Ostatnio też tyko rynek ogarniam ale muszę się zebrać bo nawet koło nocnika młodej pajęczyna powstała a przecież używany kilkanaście razy dziennie.
Ja pudełka powywalalam, bo wiedzialam,ze sprzedawac nie bede, a nie lubie kartonikow
emoji5.png
Też wkurzają mnie kartony, od razu wyrzucam, trzymałam tylko karton od lodziarni Playdoch ale ostatnio robiłam porządki i poszło do pieca. Mi syn ostatnio mówił że chce sprzedać swoje LEGO bo ma za dużo ( zwlaszcza jak trzeba sprzatac) ale ile by za to dostał? Tak luzem na kg, z 50 może 100 zł. Niech lepiej zostanie dla młodszych.
Moj dzis tak odkurzyl ze myslalam ze go udusze :d
Mój mężuś dość często myje naczynia ale kurde zawsze po nim poprawiam. Nie chce mu mówić bo się obrazi i jeszcze w ogóle przestanie a tak to chociaż kuchenkę mam na błysk :)

Gratuluję super udanych wizyt... my idziemy jutro rano ale nie wiem o której dokładnie wejdę. Relacje zdam jak będę w domu popołudniu! :)

Obrzarłam się znowu pomidorkami :) a za chwilę idę spać, bo padnięta jestem...

reklama
Ja farbowałam włosy bo nie wiedziałam... :(
Ja też. To w ogóle dziwny czas był akurat wtedy bardzo hormony mi buzowaly i mocno sie klocilam. Nie chodziłam do fryzjera i akurat wtedy jeszcze nie wiedziałam i poszlam [emoji23] ale zrobił mi z wzrostem by fajnie przechodził kolor to marnować nie muszę poki co.

Co do hybrydy to chyba ten aceton przy zdejmowania po prostu jest nie wskazany i najlepiej zdejmować frezarką.

Ja właśnie posprzątalam mieszkanie.
Jutro 5.30 wstaje i jadę do lekarza A to będzie wyprawa bo 80km ale inne rzeczy tez załatwię przy okazji.

@kwasek watpie zeby mi sie pogniotlo na wieszakach, a syna składam i nie sa wymietolone, gorzej jak sie rzuci to później ciężko sie prasuje, ja nie lubie tak w szafie miec, wolalabym nawet dwa razy prasowac

Ja też. To w ogóle dziwny czas był akurat wtedy bardzo hormony mi buzowaly i mocno sie klocilam. Nie chodziłam do fryzjera i akurat wtedy jeszcze nie wiedziałam i poszlam [emoji23] ale zrobił mi z wzrostem by fajnie przechodził kolor to marnować nie muszę poki co.

Co do hybrydy to chyba ten aceton przy zdejmowania po prostu jest nie wskazany i najlepiej zdejmować frezarką.
No to i ja wrócę od mamy to zrobię :)

Perfekcyjna pani domu kiedyś mówiła żeby nie prasować od razu po praniu bo i tak się pogniecie. Ja tam prasuje jak muszę ubrać!

Ostatnio też tyko rynek ogarniam ale muszę się zebrać bo nawet koło nocnika młodej pajęczyna powstała a przecież używany kilkanaście razy dziennie.

Też wkurzają mnie kartony, od razu wyrzucam, trzymałam tylko karton od lodziarni Playdoch ale ostatnio robiłam porządki i poszło do pieca. Mi syn ostatnio mówił że chce sprzedać swoje LEGO bo ma za dużo ( zwlaszcza jak trzeba sprzatac) ale ile by za to dostał? Tak luzem na kg, z 50 może 100 zł. Niech lepiej zostanie dla młodszych.

Mój mężuś dość często myje naczynia ale kurde zawsze po nim poprawiam. Nie chce mu mówić bo się obrazi i jeszcze w ogóle przestanie a tak to chociaż kuchenkę mam na błysk :)

Gratuluję super udanych wizyt... my idziemy jutro rano ale nie wiem o której dokładnie wejdę. Relacje zdam jak będę w domu popołudniu! :)

Obrzarłam się znowu pomidorkami :) a za chwilę idę spać, bo padnięta jestem...

Ja tez nie prasuje :d oszalalabym.. mam duzo dopasowanych ciuchow i na mnie sie prasują ;p najczesciej tshirty meza musze machnac ale to na biezaco jak potrzeba

reklama
@kampina moze porobily ci sie zrosty, albo brzuch sie bardziej napial. Ja mam nadwage, to mi latwiej. Jednak lepiej mi sie robilo w pierwszej ciazy jak bylam szczuplejsza.
Tak, chyba przez twardszy bardziej napięty brzuch, wczoraj wkuwałam się przez dwie próby, jeszcze dwa tygodnie temu nie było problemu. Ale trudno, jak trzeba to trzeba!

Do góry