kwasek
Fanka BB :)
Perfekcyjna pani domu kiedyś mówiła żeby nie prasować od razu po praniu bo i tak się pogniecie. Ja tam prasuje jak muszę ubrać!Ja lubie w szafkach poukładane, jak piore ciuchy to prasuje pozniej i dopiero chowam
Ostatnio też tyko rynek ogarniam ale muszę się zebrać bo nawet koło nocnika młodej pajęczyna powstała a przecież używany kilkanaście razy dziennie.A ja to nienawidzę sprzątać. Z drugiej strony jak już sprzątam to muszę wytrzeć wszystkie zakamarki, dlatego się denerwuję jak mój mąż sprząta bo on tylko "rynek" sprząta.
Też wkurzają mnie kartony, od razu wyrzucam, trzymałam tylko karton od lodziarni Playdoch ale ostatnio robiłam porządki i poszło do pieca. Mi syn ostatnio mówił że chce sprzedać swoje LEGO bo ma za dużo ( zwlaszcza jak trzeba sprzatac) ale ile by za to dostał? Tak luzem na kg, z 50 może 100 zł. Niech lepiej zostanie dla młodszych.Ja pudełka powywalalam, bo wiedzialam,ze sprzedawac nie bede, a nie lubie kartonikow
Mój mężuś dość często myje naczynia ale kurde zawsze po nim poprawiam. Nie chce mu mówić bo się obrazi i jeszcze w ogóle przestanie a tak to chociaż kuchenkę mam na błyskMoj dzis tak odkurzyl ze myslalam ze go udusze :d
Gratuluję super udanych wizyt... my idziemy jutro rano ale nie wiem o której dokładnie wejdę. Relacje zdam jak będę w domu popołudniu!
Obrzarłam się znowu pomidorkami a za chwilę idę spać, bo padnięta jestem...