reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny współczuję zaparć,ja miałam może w tej ciąży ze dwa razy...mi chyba daje dużo picie wody na pusty żołądek bo tabletka tarczycowa i potem pół godziny popijam sobie wodę i zaraz po śniadaniu wizyta w wc [emoji6]

Dziewczyny współczuję zaparć,ja miałam może w tej ciąży ze dwa razy...mi chyba daje dużo picie wody na pusty żołądek bo tabletka tarczycowa i potem pół godziny popijam sobie wodę i zaraz po śniadaniu wizyta w wc [emoji6]
Ja mam wrazenie,ze mi tez ta tabletka pomaga coś wezme ja później odczekam pol godziny zjem jogurt naturalny ide spac na dwie godziny, woda z cytryną i na kibelek, ale za to na wieczór mam wzdecia co bym nie zjadla

Ja mam wrazenie,ze mi tez ta tabletka pomaga coś wezme ja później odczekam pol godziny zjem jogurt naturalny ide spac na dwie godziny, woda z cytryną i na kibelek, ale za to na wieczór mam wzdecia co bym nie zjadla
Może być bo tarczyca zaczyna się regulować, a niestety ma na wielr spraw wpływ [emoji6]
A jaki masz detektor ? Ja ciągle zastanawiam sie nad kupnem ale boje sie ze bede panikowac jak nie znajde serduszka
Zwykły taki,kupiłam używany w innej ciąży. Najgorzej pierwszy raz bo trzeba wyszukać, teraz są dwa miejsca gdzie dzidzioł się chowa i w obrębie tych miejsc szukam [emoji6] jakoś nie panikuję bo wiem, że może się zdarzyć że nie znajdę. Ostatnio taka sytuacja była że szukałam i szukałam, ja spokojna (bo słyszałam jak maluch się rucsza,tak jest to słyszalne też [emoji6]) a mąż panika. Za chwilę znalazłam i tłumaczę mu, że nie ma co panikować bo naluch ma miejsce do pływania więc w jednej chwili może się przemieścić [emoji3]
1534753941878.jpg

Załączniki

• 1534753941878.jpg
    1534753941878.jpg
    645,8 KB · Wyświetleń: 183
Może być bo tarczyca zaczyna się regulować, a niestety ma na wielr spraw wpływ [emoji6]Zwykły taki,kupiłam używany w innej ciąży. Najgorzej pierwszy raz bo trzeba wyszukać, teraz są dwa miejsca gdzie dzidzioł się chowa i w obrębie tych miejsc szukam [emoji6] jakoś nie panikuję bo wiem, że może się zdarzyć że nie znajdę. Ostatnio taka sytuacja była że szukałam i szukałam, ja spokojna (bo słyszałam jak maluch się rucsza,tak jest to słyszalne też [emoji6]) a mąż panika. Za chwilę znalazłam i tłumaczę mu, że nie ma co panikować bo naluch ma miejsce do pływania więc w jednej chwili może się przemieścić [emoji3]Zobacz załącznik 889867
Dziękuję za informacje. Ja zastanawiam sie nad tym
Link do: doppler tętna płodu jumper + żel gratis

reklama
Dziękuję za informacje. Ja zastanawiam sie nad tym
Link do: doppler tętna płodu jumper + żel gratis
Fajny bo ma osobno tą głowicę. Nie mam żelu nawet tylko używam kremu nivea soft lub oliwki i też jest dobrze [emoji3] Ja płaciłam około 50 zł ale też nie liczy mi uderzeń (nie mam tego wyświetlacza) jednak na moje potrzeby starcza,słychać że to dzidzi serducho a nie moje leniwe tętno i słysze że jest miarowe [emoji3]

Do góry