reklama
Ja nigdy nie mialam takiego problemu jak w tej ciąży,ze tak mi wylatujaKurczę oby bo są w fatalnym stanie a o tak ona są krótkie , nie chce ścinać bo planujemy wziąć ślub w 2020 roku więc chce żeby były długie ale też żeby były ładne a nie siano..
aga6
Fanka BB :)
Ja rano musze ma pusty zoladekKaqw wypije i zobaczę [emoji23] najwyżej woda z cytrynką ale jogurtu nie dam rady samego ble...Wczoraj myslalam ze na wieczor mleko zalatwi sprawę. Więc zjedliśmy na kolację płatki na mleku namoczone i nic [emoji58]
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Od którego tygodnia podsluchujesz serduszko ?Dzidzi podsłuchane, czas chyba wstać z łóżka bo głodna jestem [emoji23][emoji23]
Dzień dobry. Udanych wizyt dziewczyny. My ciąg dalszy pobytu nad morzem ale zamiast gdzieś iść to leżymy w pokoju bo taka jestem nie do życia przez tą ciążę. W pierwszej to miałam takiego power a teraz bym tylko na kanapie bym siedziała albo lepiej leżała.
aga6
No ja zaczynam 4 mcJa chcialam kupic cos,ale na kazdym kremie pisze od 4 miesiaca
Jutro 13+0
aga6
Mi bardziej chodzi o nawilzenie zeby nie czuc napietej skory i swędzenia. A genetyka tak jak piszesz i tak zrobi swoje ;-)Mi smarowanie nic nie pomogło rozstępy wyszly po porodzie, i cala kasa na marne, to genetyka niestety tez
Udał o mi się wyłapać już w 11t1dOd którego tygodnia podsluchujesz serduszko ?
aga6
Zaaaazdro. Ja od 4 h latam -.'Dzidzi podsłuchane, czas chyba wstać z łóżka bo głodna jestem [emoji23][emoji23]
reklama
Podziel się: