reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Jest cała gama produktow. I szampon i maska i odzywka. I wlasnie sklad mają spoko
Coś gdzieś kiedyś słyszałam właśnie, że są dosyć na naturalnym składzie, a ja muszę takie mieć bo mam takie strupki na głowie i jak jest na jak najbardziej naturalnym składzie to mam ładnie wygojone.

reklama
Fajny bo ma osobno tą głowicę. Nie mam żelu nawet tylko używam kremu nivea soft lub oliwki i też jest dobrze [emoji3] Ja płaciłam około 50 zł ale też nie liczy mi uderzeń (nie mam tego wyświetlacza) jednak na moje potrzeby starcza,słychać że to dzidzi serducho a nie moje leniwe tętno i słysze że jest miarowe [emoji3]
Ok czekam na wiadomosc od sprzedawcy czy jest możliwość przesyłki i jak cos to kupuje [emoji4]

Jeśli chodzi o córkę to mogę się wypowiedzieć jako opiekunka w żłobku :D zauważyłam że dzieci tak się zachowują gdy mama jest w ciazy, za każdym razem się sprawdziło, mimo że rodzice np jeszcze dziecku o tym nie mówili to dziecko to wyczuwa i jest wtedy bardziej marudne, nie wie czego chce, częściej płacze chce być noszone i częściej przytulane niż zwykle :p
Ja moge za to powiedziec jako mama trojki malych dzieci, ze nie zauwazylam takiego zachowania na poczatku ciazy, kiedy absolutnie nie wspomina sie o ciazy, nie rozmawia o tym przy dziecku ani nie zachowuje sie inaczej.
Moje dzieci naleza do tych przytulasnych, gdzie tulenie, buziaki i noski-noski sa na porzadku dziennym :)

Za to z cala pewnoscia stwierdzam, ze moje dzieci przezywaja na swoj sposob pojawienie sie nowego czlonka rodziny na ok. 2 misiace przed porodem. Najmlodsze jest wtedy bardziej marudne, nerwowe, chce spac w moim lozku czy ma napady placzu.
Po prostu boi sie nieznanego i wzmaga sie wtedy lek separacyjny.
A po porodzie dosc szybko to mija :)
Aha, u mnie kolejny porod wypadal, gdy ostatnie mialo 2 latka, wiec mogl sie nalozyc na ich zachowanie bunt charakterystyczny dla tego okresu (miedzy 1,5 a 2,5 roku zycia).

Mi smarowanie nic nie pomogło rozstępy wyszly po porodzie, i cala kasa na marne, to genetyka niestety tez
Oczywiscie masz racje, o wystapieniu rozstepow decyduje genetyka,
ALE nie mysl, ze wydalas kase na darmo, bo smarowanie sie dobrymi kremami poprawia kondycje skory, jest bardziej jedrna i nawilzona, a rozstepy zwykle maja lagodniejszy wyglad :)

Dobra. Praca załatwiona. Całkiem ok przyjęli. Idę po córkę do siostry i leżeć...

Mi na słabe włosy pomaga malowanie henna. Po 3 fazach już widzę mega różnice. Odżywki i szampony też. Ale henna daje taki natychmiastowy efekt

reklama
Cześć dziewczyny. Booooże co ja dzisiaj przeżyłam, nie życzę nikomu.
O godzinie 9 zalało mnie żywą, krwisto czerwoną krwią, po paru sekundach wypadł ze mnie ok 6cm skrzep. Wiedziałam że to już koniec, że dzidzi nie ma ale mój mąż mówił że to tylko skrzep nic więcej. Szybko do szpitala i przyjęcie na oddział, oczywiście tona papierków do wypełnienia i w końcu badanie. Najpierw dowcipne, krew się leje lekarz nic nie mówi Booooże oszaleję, potem usg...
i jest Dzidzi Żyje, kopie i wierci się, jest też krwiak który krwawi i to co mi wypadło to też był krwiak. Muszę zostać na oddziale bo ciąża zagrożona. A miałam dzisiaj jechać do Szczecina na badania prenatalne:(

Do góry