reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Moj tez marzy o bracie od zawsze, ale mowilam mu od zawsze,ze to sie nie da wybrać to takie losowanie [emoji4] to powiedział,ze mu obojętne aby bylo, mowi,ze siostre w xboxa tez nauczy grac [emoji23]
No to z moja N by się dogadał [emoji4] w Xboxa też śmiga i dobrze jej to idzie, chyba ja jedyną nie będę grać w tej rodzinie

reklama
Mój 4latek to też cycus mamusi [emoji12] ale jak krzyknę głośniej to do tatusia idzie i nagle go zauważa [emoji23] ogólnie to MOJE dzieci, tatuś jest wtedy jak czegoś mocno chcą, ale tatuś jest na co dzień z dziećmi dopiero od roku, tak dzień w dzień, więc co się dziwić, że tylko mama

Moj tez marzy o bracie od zawsze, ale mowilam mu od zawsze,ze to sie nie da wybrać to takie losowanie [emoji4] to powiedział,ze mu obojętne aby bylo, mowi,ze siostre w xboxa tez nauczy grac [emoji23]
To mój teraz mówi że woli druga siostrę bo nie będzie musiał się dzielić ps :) choć już teraz O czasem siada z bratem i grają w Minecrafta :) młodej na razie wystarczy że trzyma pada :D
Ja na razie uzywam zwykłego balsamu regenerującego ale muszę coś kupic, mam już rozstępy po 1 ciąży i nie chce więcej :)

reklama
Do góry