reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Powiem Ci ze mnie troszkę pocieszyłas , moja gin chce w czwartek wysłać mnie na wywołanie poronienia bo mówi ze już powinien być zarodek z sercem
O kurczę myślę ze stanowczo za wcześnie na takie działania :( może miałeś później owulacji itd... ja kiedyś miałam puste jajo ale to dopiero w 8 tyg była decyzja -ale i tak samo się zaczęło poronienie. Mam nadzieję Że będzie dobrze!

O kurczę myślę ze stanowczo za wcześnie na takie działania :( może miałeś później owulacji itd... ja kiedyś miałam puste jajo ale to dopiero w 8 tyg była decyzja -ale i tak samo się zaczęło poronienie. Mam nadzieję Że będzie dobrze!

Byłam u gin jakoś 11dc i ona powiedziała ze już jestem po owu ale nie mam mieć nadzieji bo jakoś dziwnie ta owu wyglada a 26 dc zrobiłam test i był pozytywny 2 grube krechy

Kurczę racja B ;) zrobiłam z siebie gruźlica ;)
U mnie w pracy to tylko czekają jak sępy co tam na tym l4 napisane... zawsze to jakas sensacja, co tam ochrona danych osobowych
Teraz l4 jest elektronicznie ;-) moja kierowniczka nawet go nie widziala, ja w sumie tez. Prosto do kadr polecial

Powiem Ci ze mnie troszkę pocieszyłas , moja gin chce w czwartek wysłać mnie na wywołanie poronienia bo mówi ze już powinien być zarodek z sercem
U mnie w zeszły czwartek był tylko pecherzyk powiedział ze moze być puste jajo wczoraj było echo zarodka ale jeszcze mały, teraz ide w czwartek bo w następnym tygodniu wyjezdzam! W piątek moja beta była ponad 9 tys. Kiedy byłaś na usg?

U mnie w zeszły czwartek był tylko pecherzyk powiedział ze moze być puste jajo wczoraj było echo zarodka ale jeszcze mały, teraz ide w czwartek bo w następnym tygodniu wyjezdzam! W piątek moja beta była ponad 9 tys. Kiedy byłaś na usg?

Usg miałam w piątek teraz i był to 5t5d jakoś
Beta z wczoraj 9092

No u nas niestety jeszcze wczesny PRL i dalej papierowe dają w przychodni u ogólnego ;)

To zależy tez czy firma ma utworzone konto w zusie bo moja jeszcze nie ma i lekarz dał mi papierowo. Wystawił elektronicznie ale wydrukował bo po wpisaniu nipu firmy pokazało ze firma nie obsługuje jeszcze elektronicznych l4

reklama
No u nas niestety jeszcze wczesny PRL i dalej papierowe dają w przychodni u ogólnego ;)
Ale od 1.07 chyba wszedzie elektroniczne mialy wejsc? Tak mi moja gin mowila, ze nie dostaje l4 do reki bo nowa ustawa jakas weszla i tylko elektronicznie, chyba ze pracodawca nie ma jakiegos tam profilu zaufanego

Do góry