reklama
adgam1986
Aktywna w BB
O kurczę myślę ze stanowczo za wcześnie na takie działania może miałeś później owulacji itd... ja kiedyś miałam puste jajo ale to dopiero w 8 tyg była decyzja -ale i tak samo się zaczęło poronienie. Mam nadzieję Że będzie dobrze!Powiem Ci ze mnie troszkę pocieszyłas , moja gin chce w czwartek wysłać mnie na wywołanie poronienia bo mówi ze już powinien być zarodek z sercem
aga6
Fanka BB :)
Trzymam.kciuki :*Dzis nie poszlam do tej pracy, pojade do lekarza rodzinnego zobaczymy czy mi da l4 oby
Aneczka85_01
O kurczę myślę ze stanowczo za wcześnie na takie działania może miałeś później owulacji itd... ja kiedyś miałam puste jajo ale to dopiero w 8 tyg była decyzja -ale i tak samo się zaczęło poronienie. Mam nadzieję Że będzie dobrze!
Byłam u gin jakoś 11dc i ona powiedziała ze już jestem po owu ale nie mam mieć nadzieji bo jakoś dziwnie ta owu wyglada a 26 dc zrobiłam test i był pozytywny 2 grube krechy
aga6
Teraz l4 jest elektronicznie ;-) moja kierowniczka nawet go nie widziala, ja w sumie tez. Prosto do kadr polecialKurczę racja B zrobiłam z siebie gruźlica
U mnie w pracy to tylko czekają jak sępy co tam na tym l4 napisane... zawsze to jakas sensacja, co tam ochrona danych osobowych
U mnie w zeszły czwartek był tylko pecherzyk powiedział ze moze być puste jajo wczoraj było echo zarodka ale jeszcze mały, teraz ide w czwartek bo w następnym tygodniu wyjezdzam! W piątek moja beta była ponad 9 tys. Kiedy byłaś na usg?Powiem Ci ze mnie troszkę pocieszyłas , moja gin chce w czwartek wysłać mnie na wywołanie poronienia bo mówi ze już powinien być zarodek z sercem
Aneczka85_01
U mnie w zeszły czwartek był tylko pecherzyk powiedział ze moze być puste jajo wczoraj było echo zarodka ale jeszcze mały, teraz ide w czwartek bo w następnym tygodniu wyjezdzam! W piątek moja beta była ponad 9 tys. Kiedy byłaś na usg?
Usg miałam w piątek teraz i był to 5t5d jakoś
Beta z wczoraj 9092
adgam1986
Aktywna w BB
No u nas niestety jeszcze wczesny PRL i dalej papierowe dają w przychodni u ogólnegoTeraz l4 jest elektronicznie ;-) moja kierowniczka nawet go nie widziala, ja w sumie tez. Prosto do kadr polecial
Aneczka85_01
No u nas niestety jeszcze wczesny PRL i dalej papierowe dają w przychodni u ogólnego
To zależy tez czy firma ma utworzone konto w zusie bo moja jeszcze nie ma i lekarz dał mi papierowo. Wystawił elektronicznie ale wydrukował bo po wpisaniu nipu firmy pokazało ze firma nie obsługuje jeszcze elektronicznych l4
reklama
aga6
Ale od 1.07 chyba wszedzie elektroniczne mialy wejsc? Tak mi moja gin mowila, ze nie dostaje l4 do reki bo nowa ustawa jakas weszla i tylko elektronicznie, chyba ze pracodawca nie ma jakiegos tam profilu zaufanegoNo u nas niestety jeszcze wczesny PRL i dalej papierowe dają w przychodni u ogólnego
Podziel się: