martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny tak czytam ze macie bete ok 700 i to 6 tc. Ja mam 9092 i panikuje a od ost miesiączki wychodzi 6tydzien 3 dzień
Może bliźniaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny tak czytam ze macie bete ok 700 i to 6 tc. Ja mam 9092 i panikuje a od ost miesiączki wychodzi 6tydzien 3 dzień
Ja w ciąży na początku dostałam hemoroidów i poszlam właśnie do ogolnego i dal mi l4 na tydzien- tylko zaznaczylam żeby mi kodu D nie wpisywal bo nie chciałam jeszcze mówić w pracy. Jakby co też tak powiedz-raczej sprawdzać nie będzie bo ogolni nie lubią się papraćDzis nie poszlam do tej pracy, pojade do lekarza rodzinnego zobaczymy czy mi da l4 oby
Był jeden pęcherzyk w piątekMoże bliźniaki
Kod B to ciąża u mnie w pracy nikt nie zauważył koduJa w ciąży na początku dostałam hemoroidów i poszlam właśnie do ogolnego i dal mi l4 na tydzien- tylko zaznaczylam żeby mi kodu D nie wpisywal bo nie chciałam jeszcze mówić w pracy. Jakby co też tak powiedz-raczej sprawdzać nie będzie bo ogolni nie lubią się paprać
Oj jakie ja mam sny od 3 tyg , najpierw ze krwawię i to był najgorszy sen taki realny , później cały czas snia mi się noworodkiPozatym miałam dziś straszny sen i nawet jak się obudziłam to myślałam ze to prawda. snilo mi sie ze dziecko było chore i ze usunełam ... chyba zaczynam swirowac...
Kurczę racja B zrobiłam z siebie gruźlicaKod B to ciąża u mnie w pracy nikt nie zauważył kodu
Kurczę racja B zrobiłam z siebie gruźlica
U mnie w pracy to tylko czekają jak sępy co tam na tym l4 napisane... zawsze to jakas sensacja, co tam ochrona danych osobowych
Aneczka ja mam 6t 6 d i moja beta wczoraj 19 326...dodam ze serca jescze nie ma. Także te wszystkie ramy sa rozne dla każdego.Dziewczyny tak czytam ze macie bete ok 700 i to 6 tc. Ja mam 9092 i panikuje a od ost miesiączki wychodzi 6tydzien 3 dzień
Aneczka ja mam 6t 6 d i moja beta wczoraj 19 326...dodam ze serca jescze nie ma. Także te wszystkie ramy sa rozne dla każdego.