Beata86
Fanka BB :)
Tesciowa przyniosła placka i jak tu nie zjesc [emoji23]
Jedz nie ma co sobie odmawiać jak jest ochota
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tesciowa przyniosła placka i jak tu nie zjesc [emoji23]
Witaj ja tez mialam trzy pierwsze straty do 12 tyg z czwartej ciazy mam synka, piata tez starta i teraz szósta mam nadzieje,ze zakończy sie pozytywnie ,jak ty przed badaniem zawsze mam stres,ale na co dzien staram sie nie myslec o złym, bo musi byc dobrze. Ktory tydz u ciebie? Gratulacje
12 nawet jak masz 12 i 1 to chyba mowia juz 13 tydz tak mi w apce wyswietla sie w srodkuZ ostatniej miesiączki jutro zaczynam 12tydzien, w usg dwa dni więcej. Właśnie nie wiem jak to liczyć, tzn że skoro dziś mam według kalkulatora 11tydzien i 6dni to mówię że to jedenasty czy już 12?
Tak, wypijam 2,5 litra wody mineralnej dziennie. Kawy nie lubię, ewentualnie dodatkowo kubek mięty czy rumianku.Dziewczyny które mają problemy z wyróżnianiem, wielkie współczucia. Czy pijecie wystarczająco dużo wody? Mi ginekolog kazał pic około 3 litrów wody.
dużo pije, co chwilka a to szklanka wody a to kompot.Dziewczyny które mają problemy z wyróżnianiem, wielkie współczucia. Czy pijecie wystarczająco dużo wody? Mi ginekolog kazał pic około 3 litrów wody.
A to nie jest tak, że lekarze posługują się tylko skończonymi tygodniami. Jak przed wizytą położna wypisuje kartę to zawsze tylko ukończonymi tygodniami się posługuje, mój gin tak samo. Wiec dla niego jak pójdę poniedziałek i będzie 11t3d to będzie 11 tydzień.12 nawet jak masz 12 i 1 to chyba mowia juz 13 tydz tak mi w apce wyswietla sie w srodku
moja tak samo robi, następna wizyta 15+3 i mam wpisany 15 tydz. natomiast moja apka pokazuje "12+6 jesteś w 13 tyg" co dziwne pokazuje też że jestem w 4 miesiącu ciązy ale 3 miesiącu kalendarzowym W ogóle nie wiem po co mi ta apka, wszystko mam w karcie ciążyA to nie jest tak, że lekarze posługują się tylko skończonymi tygodniami. Jak przed wizytą położna wypisuje kartę to zawsze tylko ukończonymi tygodniami się posługuje, mój gin tak samo. Wiec dla niego jak pójdę poniedziałek i będzie 11t3d to będzie 11 tydzień.
W internecie właśnie już różnie widziałam.
Próbowałaś może simię lniane mielone jak takiego nie możesz przełknąć? Ja dodawałam do jogurtów albo owsianki po trochu.
Tak. Dla lekarzy ważne są skończone tygodnie. I ja tez tak liczę ale faktycznie można zwariować.A to nie jest tak, że lekarze posługują się tylko skończonymi tygodniami. Jak przed wizytą położna wypisuje kartę to zawsze tylko ukończonymi tygodniami się posługuje, mój gin tak samo. Wiec dla niego jak pójdę poniedziałek i będzie 11t3d to będzie 11 tydzień.
W internecie właśnie już różnie widziałam.
Próbowałaś może simię lniane mielone jak takiego nie możesz przełknąć? Ja dodawałam do jogurtów albo owsianki po trochu.