Albo sliwki suszone zalac wrzątkiem niech ostygnie, zjeść sliwki i wypic wywar, bo ja np siemia lnianego nie moge przelknacKochane, mam pytanie z serii obrzydliwe. Wrażliwcy proszę nie czytać.
Mam problem z "dwójką". O ile kiedyś była codziennie, tak teraz co 4-5 dni. Jem dużo owoców, pije wodę na czczo i mimo to nie ma. Wcześniej piłam kawę, działa przeczyszczająco, ale w ciąży wydaje mi się nie wskazana. Odstawiłam. Co w zamian?
reklama
Mam tak samo. Wieczory są straszne.Mi sie pogarsza samopoczucie przed spaniem, mdli mnie nie dobrze mi sie robi
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Mama ginekolog urodziła. 35 cm i ponad 1000g wczesniaczek
Byla w ciąży? To nieźle i niby ginekolog, ciekawe pewnie w 7 miesiącu. Jednak nic nie pomoże jak dziecko ma przyjść na swiatMama ginekolog urodziła. 35 cm i ponad 1000g wczesniaczek
Stokrotenka23
Była. Wcześniejsza straciła w 20 tyg A teraz urodziła okolo 30 tyg.Byla w ciąży? To nieźle i niby ginekolog, ciekawe pewnie w 7 miesiącu. Jednak nic nie pomoże jak dziecko ma przyjść na swiat
Nawet nie wiedziałam kiedyś mialam polubiona jej strone,a później w ciąży nie byłam i usunelam. Jednak nawet jak sie jest lekarzem sie nic nie przewidzi i nie zrobi na zaśByła. Wcześniejsza straciła w 20 tyg A teraz urodziła okolo 30 tyg.
Ale to było cc bo on ma hipotrofie [emoji22]Byla w ciąży? To nieźle i niby ginekolog, ciekawe pewnie w 7 miesiącu. Jednak nic nie pomoże jak dziecko ma przyjść na swiat
A co to jest?Ale to było cc bo on ma hipotrofie [emoji22]
Kasia323
Stracic ciążę w 20 tygodniu??? Matko ! Jak to?Była. Wcześniejsza straciła w 20 tyg A teraz urodziła okolo 30 tyg.
reklama
Stokrotenka23
Nie wiem dokładnie jak to tam było. Trzeba byłoby pogrzebać wpis czy coś pisała na ten temat.Stracic ciążę w 20 tygodniu??? Matko ! Jak to?
Podziel się: