reklama
@Papillonek1980 wyszla jej dziewczynka [emoji5]Dziewczyny bo nie wiem czy czegoś nie ominęłam, jest już któraś po prenatalnych i ma jakiś zarys co do płci?
Dziewczyny cudnie sie oglada zdjecis i czyta dobre relacje z wizyt
@KAROLA_223 taka roznica jest realna. 5t5d to prawie 6tc. Wiec tygodniowe opoznienie nie jest duze. Zwlaszcza jesli byla pozniejsza owulacja. Niestety to taki czas, ze musisz czekac na rozwoj wydarzen, robic badania i miec nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
@KAROLA_223 taka roznica jest realna. 5t5d to prawie 6tc. Wiec tygodniowe opoznienie nie jest duze. Zwlaszcza jesli byla pozniejsza owulacja. Niestety to taki czas, ze musisz czekac na rozwoj wydarzen, robic badania i miec nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Olka-Manolka
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim wiem że to nie na temat Ale właśnie znalazłam w necie taką grafikę rozwoju dziecka w pierwszych tygodniach i mam z tego niezły ubaw więc pomyślałam że się z wami podzielę czy tylko mi się wydaje że to dziecko w 15 tygodniu wygląda ja łysy 40-latek wyraźnie zmęczony życiem i niezadowolony ze swojej pracy w korporacji? czy tylko ja mam taką bujną wyobraźnię [emoji14]
Załączniki
Kasia323
U mnie według OM dziś tez 9 i 5 termin 17.03?No ja dopiero za dwa tygodnie sie dowiem najpredzej, u mnie dzis 9 i 5, a u ciebie?
Kasia323
Jejku a gdzie o tym wpis ???@Papillonek1980 wyszla jej dziewczynka [emoji5]
aga6
Obie na 16:dNa 16
Dziewczyny bo nie wiem czy czegoś nie ominęłam, jest już któraś po prenatalnych i ma jakiś zarys co do płci?
@Papillonek1980 dziewczynke ale @Adeline89 juz Wam napisala ;-)To ja razem z Tobą
U mnie 12+3No ja dopiero za dwa tygodnie sie dowiem najpredzej, u mnie dzis 9 i 5, a u ciebie?
gdzies w morzu wiadomosci :dJejku a gdzie o tym wpis ???
Papillonek1980
Z drugiej strony, jakby ciąża się utrzymała i dziecko miało wielowadzie, potworniaki, to czy na pewno byłoby lepiej? Opłakiwałam różowiutkiego, ślicznego, zdrowego bobaska, tego kim mógłby być. Opłakiwałam marzenia. To był 8tc.Ja sobie wmowilam przy poronieniu ze to selekcja naturalna.. ze natura wiedziala co robiła, ze niestalo sie to bez powodu bo na poczatku tez sie obwinialam ale takie myslenie mi pomoglo
reklama
Podziel się: