reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Tyle że ja to pracoholik jestem i mi dziwnie że nie idę do pracy. Ja chodziłam do pracy nawet z gorączką jeśli miałam coś ważnego do zrobienia.... A teraz mam "tylko mega mdłości i jakoś tak mi się wydaje że nie jest to wystarczający powód żeby siedzieć w domu.... gdyby nie to że nie mam opieki dla córki na najbliższe 2 tyg to bym chyba miała wyrzuty sumienia..... zresztą ja to taka głupia jestem że nawet jak z córka mi się szybka zwracała I miałam skurcze w 20 tyg to tu ryczalam że nie mogę do pracy....
I nawet nie mam planów na dziś...
Musisz bardzo lubić swoją pracę a zupełnie inaczej jest jak robi się coś z przyjemności a zupełnie inaczej jak praca jest tylko i wyłącznie dla korzyści niematerialnych i z musu :sorry:

reklama
No i cos co mnie stawia na nogi choc nie lubie tego smaku. Podgrzej mleko zeby bylo gorace i dodaj czosnek dodaj miod do smaku, a do tego koniecznie jeszcze lyzka masla takiego prawdziwego 82%. Pic gorace. Okropne jest, ale na mnie dziala.
Zgadzam się, dawno tego nie piłam ale super działa!

Musisz bardzo lubić swoją pracę a zupełnie inaczej jest jak robi się coś z przyjemności a zupełnie inaczej jak praca jest tylko i wyłącznie dla korzyści niematerialnych i z musu :sorry:

Ja mam po prostu głupie poczucie odpowiedzialności. Że jak się zobowiązała coś robić to powinnam. Ja zarządzam projektami więc ciągle są jakieś terminy zobowiązania i mam poczucie że muszę.... chociaż w sumie to trochę lubię te moje projekty....

Na mnie rewelacyjnie działa miód plus imbir plus kurkuma. Muszę sprawdzić czy w ciąży można.... bo też czuje że niezbyt mi dobrze...

A ja siedzę u laryngologa, pewnie się nasiedze trochę, bo kolejka jest [emoji849] ale mam nadzieję, że coś zatokami mi zrobi !!! Bo znowu głowa boki

Cześć. Dziewczyny czy wszystkie macie objawy ciążowe? Obudzilam sie dzisiaj w jakimś poddenerwowaniu. Codziennie bolaly mnie piersi, a dzisiaj nic a nic. Nie tyje, nie widzę rosnącego brzucha(oprócz tego wieczornego gdy sie najem). Wczoraj wieczorkiem odczuwalam klucie w spojeniu lonowym. Dzisiaj obudzilam sie jak gdybym w tej ciazy nie była. Powiem Wam, ze zazdroszczę wszysykim ktore budzą sie z wymiotami... Wiem glupio to brzmi, ale to bu mnie uspokoiło.
Daj spokoj nie chcialabys wymioty,ja w zadnej ciazy nie mialam i dziekuje za to, nie każdy ma objawy ciazy,a w pewnych tygodniach one calkiem mijaja

reklama
Do góry