Odpoczywaj sobie, książkę poczytaj, pośpij ahhh tyle pięknych rzeczy można robić [emoji4]Tyle że ja to pracoholik jestem i mi dziwnie że nie idę do pracy. Ja chodziłam do pracy nawet z gorączką jeśli miałam coś ważnego do zrobienia.... A teraz mam "tylko mega mdłości i jakoś tak mi się wydaje że nie jest to wystarczający powód żeby siedzieć w domu.... gdyby nie to że nie mam opieki dla córki na najbliższe 2 tyg to bym chyba miała wyrzuty sumienia..... zresztą ja to taka głupia jestem że nawet jak z córka mi się szybka zwracała I miałam skurcze w 20 tyg to tu ryczalam że nie mogę do pracy....
I nawet nie mam planów na dziś...
reklama
Jivka
Moderator
A ja wbijam jajko bez przypraw na gleboki talerz i roztrzepuje, czasem troche mleka doleje i maczam z obu stron chleb i smaze na rozgrzanej patelni i dalej smaruje nutellą jsk sie z obu stron usmazy xD
Chyba jutro zrobie..
Ja tam samo robię, ale maczam w jajku przyprawionym i na patelnię, jak przerzucam na drugą stronę to dodaję ser i pokrywką daję mu się roztopić. Mniami!
Dziewczyny jakimi sposobami jeszcze mogę się leczyć będąc w ciąży oprócz picia mleka z miodem i czosnkiem herbata z cytryna I robienie sobie naparowek z wody i amolu
Kup sobie inhalator i tak się przyda i rób inhalacje z soli fizjologicznej. Jest też taki syrop pr.en.alen chyba o smaku maliny z czosnkiem, wstrętny ale działa.
Możesz zrobić syrop z cebuli a miód ja często jadłam łyżka ze sloika bo taki najlepiej dzialaDziewczyny jakimi sposobami jeszcze mogę się leczyć będąc w ciąży oprócz picia mleka z miodem i czosnkiem herbata z cytryna I robienie sobie naparowek z wody i amolu
monia_l
Wrześniowe mamy'07
O wlasnie mnie chyba tez cos rozklada od wczoraj dziwnie pokaszluje a wieczorem mnie gardlo zaczęło boleć i teraz tez pobolewa .....Dziewczyny jakimi sposobami jeszcze mogę się leczyć będąc w ciąży oprócz picia mleka z miodem i czosnkiem herbata z cytryna I robienie sobie naparowek z wody i amolu
Udanych wizyt @Adeline89 i @aga6Miłego dnia dziewczyny dzis nasza wizyta @aga6 już mam stresa niby dwa tygodnie mnie nie bylo,ale dla mnie to i tak duzo. W nocy wstaje do kibelka to piersi jak kamienie bola strasznie. Wczoraj zjadlam zupke na noc i o dziwo mdlosci nie mialam [emoji23]
Wszystkiego najlepszego dla synusia [emoji512] [emoji320]Dziewczyny wlasnie Was nadrabiam. U mnie dopiero 23.20 a ja zrobilam sie strasznie glodna, bo piszecie o jedzeniu[emoji5] zaraz klade sie spac bo rano do pracy musze wstac. Moj synek mial dzisiaj urodziny. Skonczyl 2 latka[emoji5]
Poprzedniej nocy snilo mi sie ze jestem juz po porodzie i przykladam dzidziusia do piersi. Dzidzius byl ubrany w szaro rozowy pajacyk. Ciekawe czy to proroczy sen[emoji5]
Milego dnia wszystkim[emoji5]
O rety ciężko nadrobić Wasze posty. Ja ciągle chodzę do pracy. Z objawow ciazowych mam sennosc i bol brzucha jak przy zatruciu pokarmowym, najczesciej wieczorem.
Co do leczenia w ciazy to polecam zalac sobie kilka gozdzikow goraca woda do polowy szklanki. W drugiej tez do polowy wymieszac miod z woda i z sokiem z cytryny i dodac napar z tych gozdzikow. Wazne zeby miod nie mial kontaku z gpraca woda bo traci wlasciwosci. Mozna tez po prostu dopelnic gozdziki po zaparzeniu zimna woda dodac miod i cytryne.
No i cos co mnie stawia na nogi choc nie lubie tego smaku. Podgrzej mleko zeby bylo gorace i dodaj czosnek dodaj miod do smaku, a do tego koniecznie jeszcze lyzka masla takiego prawdziwego 82%. Pic gorace. Okropne jest, ale na mnie dziala.
Wracam do pracy. Milego dnia zycze.
Co do leczenia w ciazy to polecam zalac sobie kilka gozdzikow goraca woda do polowy szklanki. W drugiej tez do polowy wymieszac miod z woda i z sokiem z cytryny i dodac napar z tych gozdzikow. Wazne zeby miod nie mial kontaku z gpraca woda bo traci wlasciwosci. Mozna tez po prostu dopelnic gozdziki po zaparzeniu zimna woda dodac miod i cytryne.
No i cos co mnie stawia na nogi choc nie lubie tego smaku. Podgrzej mleko zeby bylo gorace i dodaj czosnek dodaj miod do smaku, a do tego koniecznie jeszcze lyzka masla takiego prawdziwego 82%. Pic gorace. Okropne jest, ale na mnie dziala.
Wracam do pracy. Milego dnia zycze.
iskierka2610
Fanka BB :)
Ja biorę luteine Ale dał mi tylko teraz na dwa tygodnie więc chyba mam już nie brać bo wizyta niby 3.09 Ale pójdę do tego drugiego to zapytam.Ja brałam luteine od plamien z 6 tyg a pozniej kazal tez odstawic i bylo ok
iskierka2610
Tak robią. Moja dala podwyżkę w łapę A nie na papierze i jak poszłam po roku na zwolnienie to dawała mi według listy płac. A to 400zl mniej. Teraz będzie powtórka z rozrywki. I nic do glowy nie bierze. Prywaciarze.Byłam dzisiaj zanieść zwolnienie do pracy... tragedia... szefowa zaczęła się po mnie drzeć, głupio wzdychać i kręcić głową. Bo jej niby kłopotów narobiłam i będzie miała przeze mnie więcej pracy... potem to chyba do niej dotarło i do mnie jeszcze dzwoniła, tym razem na spokojnie i miło. Ale i tak jej nie wierze, mam przyjść jeszcze w poniedziałek i wiem że będzie powtórka...
A o tym że mnie wydymała na 100zl nawet nie wspomnę
Kasia323
Udało się zdrzemnac jeszcze i szczerze mogłabym dalej spać ale moi Panowie wstali i głodniJa też.. . Zwolnienie od dziś a ja nie mogę spac....leżę sobie i czytam... Miłego dnia
reklama
Podziel się: