Moja siostra takie koloruje. Kiedyś się skusiłam. I jak dla mnei to się nie powinno nazywać "antystresowe" Dawno się tyle nie wkurzałam co przy kolorowaniu tego!! Podziwiam, że Cię to uspokaja...
reklama
Na AliExpressWiecie gdzie moge kupic duzo tanich żelopisów?:d
Wielorazowe pieluszki też są wygodne, a przede wszystkim zdrowe
aga6
Fanka BB :)
Jak cora sie kladzie spac to sie za to zabieramTakie obrazki wymagaja duzo zaangazowania i czasu, co pozwala sie odstresowac i skierowac mysli na inne tory
Ciekawe
To inny niz torino. Najlepiej samemu ocenic, bo co iles ludzi tyle opini, pewnie w praktyce wyjdzie i tez jak kto bedzie szanowałFirma bebetto model Silvia ;-)
aga6
No nie na kazdego to dzialaMoja siostra takie koloruje. Kiedyś się skusiłam. I jak dla mnei to się nie powinno nazywać "antystresowe" Dawno się tyle nie wkurzałam co przy kolorowaniu tego!! Podziwiam, że Cię to uspokaja...
kwasek
to u nas teściowa wie, i wczoraj chrzestna męża mówi do niego "czemu się nie chwalisz" na co Z że nic nie zostało ogłoszone oficjalnie. kurde za pare dni cała wiocha bedzie wiedzieć. teściowa nie umie trzymac języka za zębami.@Adeline89
To Twoja teściowa jak mój tato- na początku sam mi nie wierzył, a parę dni później zadzwoniła do mnie jego siostra, pogratulowala i w ogóle... było tak:
-O ciocia, już wiesz... od taty?
-nieee...
-od mamy???
-nieee... od babci...
Ahaaaa, czyli babcia też już wie
Ostatnio nawet sąsiadka mnie zaczepila z pytaniem, czy będzie bejbik... haha
to u nas teściowa wie, i wczoraj chrzestna męża mówi do niego "czemu się nie chwalisz" na co Z że nic nie zostało ogłoszone oficjalnie. kurde za pare dni cała wiocha bedzie wiedzieć. teściowa nie umie trzymac języka za zębami.
No właśnie u mnie też podobnie. Jak już powiem 1 osobie w rodzinie to będą wszyscy wiedzieć. Tzn siostry tylko umieją dotrzymać tajemnicy. Najbardziej papla moja babcia, mama i teściowa.
Dlatego wolę na razie nic nie mówić
Witaj i gratuluję. Powiedz a teraz w ciąży też bierzesz betabloker. Bo ja brałam na arytmie ale w ciąży lekarz mi odstawil. W sumie razem podjęliśmy taka decyzję. Aczkolwiek czuje to swoje serducho i czasem jak mnie złapie to nie mogę oddychać. I tak się zastanawiam bo może od drugiego trymestru wrócimy do niego ale lekarz mówił mi że w pierwszym lepiej przecierpiec.Hej dziewczyny! Jestem tu nowa, mam cichą nadzieję, że mnie przyjmijcie do swojego grona i trochę się powspieramy i miło spędzimy czas ..
Po kilkumiesięcznych staraniach odpuśliłam mentalnie i nagle BUM! Pierwsze testy z apteki dawały okropną niepewność, był cień 2 kreseczki, partner niedowierzał, ale po tygodniu wyszła wyraźna druga KRECHA i jesteśmy bardzo szczęśliwi <3
Chciałabym dołączyć-12 TC, termin na 2 marca. To moja pierwsza ciąża. Do ginekologa chodzimy prywatnie, do przemiłej pani Doktor. Za nami już 2 USG. Na pierwszym wyszedł jakiś krwiak i biorę Duphaston i Nospę. Na drugim USG słyszeliśmy serduszko, 140 uderzeń na minutę <3 super uczucie! Wszystkie badania wyszły w porządku. Następna wizyta u Pani ginekolog na 20 sierpnia, a 27 sierpnia mamy prenatalne.
Co do objawów-mdłości od czasu do czasu, ale szczęśliwie bez wymiotów, bóle brzucha, obolałe piersi, siusianie i rozdrażnienie. Łatwo się wkurzam i to tak bardzo, że aż z tego wkurzenia czasami chce mi sie płakaćNo i senność, straszna... możliwe, że dlatego, że mam cały czas bardzo niskie ciśnienie np. (100/50, 90/45). Przed ciążą chorowałam na nadciśnienie i miałam bardzo wysoki puls, biorę na stałe betablokery, więc z tym ciśnieniem czeka mnie też konsultacjau kardiologa.
Pytanie- myślałyscie nad imionami? U nas od dawna "na tapecie" jest Michalinka. A chłopcem mamy większy problem i sprzeczne zdania. Póki co moooże zgodzę się na Borysa albo Bartusia. A jak u Was??? Jeśli temat był poruszany to wybaczcie- nie dałam rady przejrzeć jeszcze wszystkich wątków
Ściskam!
One lepsze niz fb szybciej dotrze wszedzie [emoji23]No właśnie u mnie też podobnie. Jak już powiem 1 osobie w rodzinie to będą wszyscy wiedzieć. Tzn siostry tylko umieją dotrzymać tajemnicy. Najbardziej papla moja babcia, mama i teściowa.
Dlatego wolę na razie nic nie mówić
reklama
Rose.mart
U nas wiedzą tylko moi rodzice i teściowie. Reszcie będziemy mówić w drugim trymestrze. Chociaż tak bardzo chciałabym się pochwalić kilku osobom. Teraz unikam spotkań ze znajomymi, bo mi sie wymówki na niepicie alkoholu pokonczyly, a słuchac "chyba jesteś w ciąży" to mi sie nie chce. Niech juz będzie marzec
Podziel się: