reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
U nas wiedzą tylko moi rodzice i teściowie. Reszcie będziemy mówić w drugim trymestrze. Chociaż tak bardzo chciałabym się pochwalić kilku osobom. Teraz unikam spotkań ze znajomymi, bo mi sie wymówki na niepicie alkoholu pokonczyly, a słuchac "chyba jesteś w ciąży" to mi sie nie chce. Niech juz będzie marzec :)
Ja mowie,ze leki biore ,bo mam tarczyce i nie pije [emoji23]

Dobrze, że nie mam pijacego towarzystwa, to i wymowek nie muszę szukać jak spotykam sie ze znajomymi.
Na razie wie tylko mój mąż oraz lekarz i jego żona- nasi znajomi. Nawet córkom nie mówiłam jeszcze

Dobrze, że nie mam pijacego towarzystwa, to i wymowek nie muszę szukać jak spotykam sie ze znajomymi.
Na razie wie tylko mój mąż oraz lekarz i jego żona- nasi znajomi. Nawet córkom nie mówiłam jeszcze
Tu nie chodzi o zwykle spotkania tylko urodziny itp, normalne,ze wtedy czasem ktos coś postawi

Na tarczycę sie nie dadzą nabrać, bo juz długo choruję i nigdy mi nie przeszkadzało wypic drinka czy winko. Ostatnio wszystkim mówiłam, że biorę antybiotyk na zapalenie stawów. Ale ile można go brać? ;)
Jeszcze trzeba przetrzymać te dwa tygodnie jakoś
No ja zamierzam za trzy tyg juz powiedziec jak bedzie dobrze

Musimy sie trzymać :)
Zleci [emoji846] ja juz sie piątku nie moge doczekać. Na następne usg chciała bym meza z synem wziasc,ale musial by mnie pierw gin zbadać i jak bedzie dobrze dopiero zawolac meza do srodka z synem, chciałabym zobaczyc reakcje syna jak wejdzie i bedzie lekarz robic usg i dowie sie,ze jest dziecko w brzuchu juz [emoji23] bo nic nie wie.

reklama
Do góry