U nas jest niedaleko sklep uzywany niemiecki tez śliczne wozki sa firmowe ,mi sie podobaja takie , w tym pierwszym spacerowka duza,takze wygoda,ale te wozki nie które tez maja ceny, a ja nie chce przeginacMoze to i retro ale ogladalam testy wozkow i te wlasnie "starej daty" sa lepsze. Dziecko nie odczuwa wszystkich dolkow tak jak w tych nowszych modelach wózków.
Zresztą, ja jestem taka ze jak mam kupić to i tak kupie uzywke ale pochodzę i wygladam grunt w sklepach choc podoba mi sie tez ten tutek tirso
Link do: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.tutek.pl/wp-content/uploads/2017/05/Tirso-NTR6B-B.png
reklama
aga6
Fanka BB :)
Tez jakies rozwiazanie xDA na filmie ja bym napewno zasnęła [emoji23]
Na opisie pisze bebetto,ja sie nie znam, ja osobiście jak pisalam wole retro zwyczajne podobne do tych starychTo model Torino?
Szwagierka ma i ciagle cos sie jej psuje, strasznie ciezko jezdzi ale to pewnie taki egzemplarz sie jej trafil. Z reszta jest mega chaotyczna ta szwagierka moja wiec sama pewnie cos popsula xP
Załączniki
Stokrotenka23
Oooo i takie mi się podobają! Widac ze będą mega wygodne dla dzieciaczka.U nas jest niedaleko sklep uzywany niemiecki tez śliczne wozki sa firmowe ,mi sie podobaja takie , w tym pierwszym spacerowka duza,takze wygoda,ale te wozki nie które tez maja ceny, a ja nie chce przeginacZobacz załącznik 888121Zobacz załącznik 888122
aga6
Załączniki
Tym bardziej po tych moich dziurach wioskowych,ja akurat nie patrzę na skretne kola, bo chodnikow tu nie mam [emoji23] auto mam kombi to sie zmiesci tez bez problemuOooo i takie mi się podobają! Widac ze będą mega wygodne dla dzieciaczka.
Jaasna
Ladny wozekMoja kolezanka ma taki Zobacz załącznik 888115
Mnie sie podobaja biale stelaze, ale mam z czarnym, bo prakryczniejszy.
Juz widze siebie: zamiast cieszyc sie wozkiem, to ciagle bym go ogladala i czyscila, zeby tylko nie byl brudny
aga6
Firma bebetto model Silvia ;-)Na opisie pisze bebetto,ja sie nie znam, ja osobiście jak pisalam wole retro zwyczajne podobne do tych starychZobacz załącznik 888124
kwasek
Na L4 powinien być podany adres pod którym się przebywa w momencie zwolnienia, a nie adres zameldowania.
Co do bycia w tym samym terminie - wczoraj P. rozmawiał z mamą i ona mu powiedziała (w tajemnicy), że siostra P. jest w ciąży. Oczywiście nie wiem, czy to na pewno prawda, bo sama siostra jeszcze nic nie mówiła, ale jeśli tak, to będziemy mieć podobne terminy.
Moja bratowa podobno jest w ciąży, też nie wiem czy to prawda, bo jeszcze nic nie mówili, ( z resztą tak jak my) ale jak tak to też na luty ma termin.
reklama
Jaasna
Takie obrazki wymagaja duzo zaangazowania i czasu, co pozwala sie odstresowac i skierowac mysli na inne tory
Ciekawe
Podziel się: