aga6
Fanka BB :)
Na 15:45Aga na którą idziesz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 15:45Aga na którą idziesz ?
Będę trzymać bardzo mocno kciuki!Na 15:45
Mi obojętne ,ale czuje ,ze chyba znów syn bedzie od zawsze czułam ze bede miec synow [emoji23] moj syn by sie mega cieszył. Fajnie by bylo coś innego doswiadczyc miec dziewczynke, moj maz mowi,ze wtedy wlosy z glowy by sobie powyrywal jak byla by nastolatka i chlopacy przychodzili [emoji23]A jak tak z innej beczki macie jakieś przeczucia co do płci dziecka? Chciałbyście już wiedzieć, czy jest Wam zupełnie obojętnie?? Wiadomo zdrowie najważniejsze, ale wkraczam powoli w etap intensywnego oglądania ubranek
Nie wiem czy taki spokoj daje, te kobiety co sa po stratach z gory sa przekreslone i od razu wychodzi im zle, mimo,ze dziecko następne moze byc zdrowe, to co to za badanie dla mnie dziwne, nie potrzebnie stresuje. Jak ma sie wiek ,czy kogos w rodzinnie kto ma wady tak samo zla historie pisze. Ja tego badania nawet nie chce.Moze dla Ciebie.. mi daje choc troche spokoju w glowie
Mi obojętne ,ale czuje ,ze chyba znów syn bedzie od zawsze czułam ze bede miec synow [emoji23] moj syn by sie mega cieszył. Fajnie by bylo coś innego doswiadczyc miec dziewczynke, moj maz mowi,ze wtedy wlosy z glowy by sobie powyrywal jak byla by nastolatka i chlopacy przychodzili [emoji23]
Ja też chyba gdzieś w głębi duszy mam nadzieję na syna to moje pierwsze dziecko ale jakoś tak z narzeczonym zwracamy się cały czas do niego [emoji14] w rodzaju męskim Ale oczywiście będziemy się cieszyć obojętnie co będzie. oby zdrowe . W przyszłym tygodniu mam prenatalne więc już coś się wyjaśni. A kiedy robicie usg na płeć? Tu w Holandii muszę się osobno umówić na rozpoznanie płci kiedy będę chciała. No chyba że będę czekała do 20 tygodnia bo wtedy i tak jest usg.Mi obojętne ,ale czuje ,ze chyba znów syn bedzie od zawsze czułam ze bede miec synow [emoji23] moj syn by sie mega cieszył. Fajnie by bylo coś innego doswiadczyc miec dziewczynke, moj maz mowi,ze wtedy wlosy z glowy by sobie powyrywal jak byla by nastolatka i chlopacy przychodzili [emoji23]
Ja na zwyklym usg miala potwierdzona w 13 tygJa też chyba gdzieś w głębi duszy mam nadzieję na syna to moje pierwsze dziecko ale jakoś tak z narzeczonym zwracamy się cały czas do niego [emoji14] w rodzaju męskim Ale oczywiście będziemy się cieszyć obojętnie co będzie. oby zdrowe . W przyszłym tygodniu mam prenatalne więc już coś się wyjaśni. A kiedy robicie usg na płeć? Tu w Holandii muszę się osobno umówić na rozpoznanie płci kiedy będę chciała. No chyba że będę czekała do 20 tygodnia bo wtedy i tak jest usg.