Witaj gratulacjeHej mogę dołączyć i Ja ?
Jestem Ania i mam 28 lat a to moja pierwsza ciąża termin wg om 12.03 a wg usg 5.03 :
Badania prenetalne mam 26.08
reklama
Lena Iwa pierwsze zdjęcie zolte tlo musisz ja zaprosić i ona cie doda, bo to jest grupa tajnaGrupa fb - kto jest założycielem? Proszę o link profilu na priv :*
Mama ginekolog pisze inaczej. Gdyby tak było jak mowisz to połowa ciąż byłaby zagrożona bo matki w ciąży noszą swoje dzieci, ważą sporo więcej.W ciąży mozna podnosić do 5 kg to chodzi o wiązała i lozysko zeby sie sie odkleilo
Pisz tu. Wszyscy lubią czytać [emoji4]Ogólnie jak ktoras bedzie chciala na fb do grupy to piszcie ja dodam ,bo pytalam lene o zgode. Ja jestem tu i tak, bo mam mnóstwo czasu i z nudów pisze mam kogo dreczyc [emoji23]
Pisze tu i tam , najwiecej tu ,a co ktos musi marudzic wam [emoji23]Pisz tu. Wszyscy lubią czytać [emoji4]
reklama
Ja to mowie zawsze wszystko z rozsądkiem,zalezy jak sie nosi i najwazniejsze w jakies pozycji podnosisz, ja wiem,ze bym nie mogla dlatego nie bylo opcji żebym zaszla w ciążę kolejna tak szybko, syn odchowany 7 lat ma.Mama ginekolog pisze inaczej. Gdyby tak było jak mowisz to połowa ciąż byłaby zagrożona bo matki w ciąży noszą swoje dzieci, ważą sporo więcej.
Podziel się: