Mi sie malować nie chce lba myć ,a musialabym co co dzien, bo sie przetluszczaja, moze jak włosy mi odzyja farbę sobie zrobie to tez inaczej bede sie czuc, bo teraz jak pół dupy za krzaka, jeszcze te syfy. Jem duzo,a energii mało w ogóle jakieś dolki mysleniowe mnie dopadaja
reklama
jagoda87
Fanka BB :)
A zamawiała któraś z was z hm? Bo są chyba po 40zl i zastanawia mnie czy sa dobre
Ja we wcześniejszej ciąży kupowałam z h&m i byłam bardzo zadowolona
iskierka2610
Jeśli koniec umowy wypada już po 3 miesiącu ciąży to się macierzyński też należy. Mi się kończy w grudniu więc już się o to dowiadywalam.Też mam umowę do listopada. Muszą przedłużyć do dnia porodu i w kilku źródłach doczytałam, że macierzyński normalnie się należy
iskierka2610
No ja też plamilam i też pewnie od tego. Mały waży 11kg i ciągle chce na ręce. Do tego mieszkam na 3 piętrze i go wnoszę i znoszę.To we 3 mamy taki sam termin ;-)
Pisze ogolnie bo za duzo cytowaniam wlasnie od gin wyszlam. Na szybko wrocilismy do domu. Serce bije, dzidzia macha raczkami. Za duzo dzwigam corke i za duzo ogolnie latam a za malo odpoczywam..
Jaasna
Bardzo sie cieszę, że wszystko dobrze u Ciebie i bobasaTo we 3 mamy taki sam termin ;-)
Pisze ogolnie bo za duzo cytowaniam wlasnie od gin wyszlam. Na szybko wrocilismy do domu. Serce bije, dzidzia macha raczkami. Za duzo dzwigam corke i za duzo ogolnie latam a za malo odpoczywam..
Dbaj o siebie na tyle, na ile córcia ci pozwala - siłaczką jeszcze zdążysz pobyć
Jaasna
Możemy sobie ręce podać, niemal całe dnie leżę, energia na zerowym poziomeU mnie też spadek energii. Leze non stop [emoji58]
Dobrze, że dzieci teściowa często do siebie zabiera i siostra przyjechała do mnie na kilka dni, to wespół z mężem ogarniają chatę, a ja jak matrona z przywilejami leżę i pachnę
reklama
Jaasna
Mnie sie zdarza wziąć na ręce starszą córkę, która waży 13 kg, choć wiem że nie powinnam, ale są czasem takie sytuacje, że wyjścia nie ma (uśnie na parterze, a mąż w pracy i ktoś musi zanieść do jej łóżka).No ja też plamilam i też pewnie od tego. Mały waży 11kg i ciągle chce na ręce. Do tego mieszkam na 3 piętrze i go wnoszę i znoszę.
Podziel się: