reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziewczyny, dopiero odnalazłam marcowe forum, jestem w 6 tygodniu ciąży wg aplikacji. W środę idę do lekarza na drugą wizytę odkąd dowiedziałam się o ciąży. Pierwsza wizyta była 1.5 tygodnia temu. Ciekawe czy usłyszę już bicie serduszka [emoji173] pozdrawiam wszystkie mamusie.
Witaj [emoji846]

reklama
Dlatego pytalam czy o pęcherzyk chodzi [emoji106] do tysiaca to mi daleko [emoji846] moj gin nawet mi chorobowe wtedy nie wypisze musi byc serducho dla niego, jakos trzeba zagryzc zęby i wyluzowac, bo co ma byc to pewnie będzie. A dzis ledwo żywa przewialo mnie chyba [emoji53]. Czasem sama jeszcze nie moge uwierzyć ze tak szybko sie udalo, i boje sie ze szybko sie zepsuje.
Ja ciagnelam od rodzinnego miesiac l4:-) powiedzialam ze bylam u gin na wizycie i wtedy nie wzielam bo super sie czulam a teraz juz mnie mdli i mi zle i dwa razy po 2tyg dostalam do kolejnej wizyty u ginekologa

Ja pierwszą ciążę przeszłam bezobjawowo poza tym że mogłabym ją całą przespać. Nawet piersi mi nie urosły i całą ciążę te same biustonosze mogłam nosić.
Teraz też nie zauważam żadnych objawów typowo ciążowych, ale już wiem, że to kompletnie nic nie oznacza.

Hej
Troszkę mnie tu nie było, bo wlansie jestem na urlopie i próbuje się odstresowac. Roenirz witam nowe przyszłe mamusie. U mnie co do objawów to bardzo ciężkie i obolale piersi i brzuch mi strasznie wypaliło jakbym co najmniej było juz w 4msc.. No i wzdecia. Jak u was ze sluzem? Tez macie wodnisty?
Pozdrawiam

Hej
Troszkę mnie tu nie było, bo wlansie jestem na urlopie i próbuje się odstresowac. Roenirz witam nowe przyszłe mamusie. U mnie co do objawów to bardzo ciężkie i obolale piersi i brzuch mi strasznie wypaliło jakbym co najmniej było juz w 4msc.. No i wzdecia. Jak u was ze sluzem? Tez macie wodnisty?
Pozdrawiam
Tez mam bialy wodnisty sluz po tym najbardziej kaplam sie ,ze to ciąża. U mnie objawy zerowe w każdej ciąży, jedynie co to spało sie dobrze [emoji846]

reklama
Hej chciałam dołączyć do grupy :) o ciąży dowiedziałam się 21 czerwca, tego dnia zrobiłam test i betę :) dzisiaj mam pierwsza wizytę u ginekologa chodzę na NFZ wiec dostane pewnie skierowanie na usg :) myślę nad tym żeby pierwsze usg zrobić prywatnie bo na NFZ pewnie trochę się czeka :)
Hej Sliim zastanawiałam się kiedy w końcu wpadniesz. [emoji4]

Do góry