Prywatnie bylam juz u dwoch, ja tylko prywatnie chodze, no więc powiedział,ze zwolnień nie żałuję kobieta w ciąży,ale serduszko musi pierw bić i tyle zapisal mnie na 1sierpnia,ale ja pójdę za dwa tygodnie gdzies indziej , bo tyle czasu nie dam rady czekacAdeline a nie możesz iść do innego gina? Ten jest na nfz?
reklama
Ostatnio kiedy mój gin po raz kolejny pytał czy mam jakieś objawy a ja zapytałam go czy to ma znaczenie powiedział ze to znak ze ciaza rozwija się prawidłowo. U mnie zero objawów. Takze zazdroszczę rzygania.Osobiście Wam zazdroszczę Bo ja na jedzenie patrzeć nie potrafię
No to powiem Ci ze jestem zdziwiona ze płacisz a oni łaskę robią. Przecież możesz się źle czuć jak jeszcze serca nie ma. Popytaj u siebie w mieście zawsze jest jakis lekarz który bez powodu za kase wystawia zwolnienie ale Ty masz powód!Prywatnie bylam juz u dwoch, ja tylko prywatnie chodze, no więc powiedział,ze zwolnień nie żałuję kobieta w ciąży,ale serduszko musi pierw bić i tyle zapisal mnie na 1sierpnia,ale ja pójdę za dwa tygodnie gdzies indziej , bo tyle czasu nie dam rady czekac
Wogóle skąd jesteś?Prywatnie bylam juz u dwoch, ja tylko prywatnie chodze, no więc powiedział,ze zwolnień nie żałuję kobieta w ciąży,ale serduszko musi pierw bić i tyle zapisal mnie na 1sierpnia,ale ja pójdę za dwa tygodnie gdzies indziej , bo tyle czasu nie dam rady czekac
Halszka_00
Fanka BB :)
Ostatnio kiedy mój gin po raz kolejny pytał czy mam jakieś objawy a ja zapytałam go czy to ma znaczenie powiedział ze to znak ze ciaza rozwija się prawidłowo. U mnie zero objawów. Takze zazdroszczę rzygania.
Uwierz mi, zazdrościć nie ma czego Tyle dobrego, że starsi chłopcy są grzeczni i rozumieją, że odpoczynku mi potrzeba.
Okolice Oleśnica ,Wrocław, pojde do innego,a jak beta bedzie ok to postaram sie od rodzinnego jak kiedyśWogóle skąd jesteś?
Ja tez objawow w ciazy nigdy nie miałam przez co sie martwilam, jedyne co to spac sie chce,i ewentualnie takie napiecia w brzuchuOstatnio kiedy mój gin po raz kolejny pytał czy mam jakieś objawy a ja zapytałam go czy to ma znaczenie powiedział ze to znak ze ciaza rozwija się prawidłowo. U mnie zero objawów. Takze zazdroszczę rzygania.
tikatukatam
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
mam nadzieję, że pisząc tutaj niczego nie zapeszę.
Pierwszy pozytywny test robiłam 29 czerwca. W poniedziałek beta w 32dc 116mIU, w 34dc 326mIU w 36dc 823mIU..
Chodziłam na tą betę jak nawiedzona bo w poprzednim cyklu za małe przyrosty były u mnie już zapowiedzią tego co zostało ostatecznie potwierdzone w 8tc czyli ciąża bezzarodkowa. Skończyło się łyżeczkowaniem i przerwą w staraniach.
Mam też synka 3,5 letniego z pierwszej w sumie bezproblemowej ciąży.
Jednak każda z ciąż jest wynikiem wspomagania się farmakologicznie clostilbegytem, bo bez niego miałam cykle bezowulacyjne z uwagi na zdiagnozowane PCOS.
Teraz przyjmuję duphaston 2x dziennie i czekam z niecierpliwością i strachem na pierwszą wizytę 16 lipca, to będzie 6t3d więc mam nadzieję że może już usłyszę jakieś pozytywne wieści.
Pierwszy pozytywny test robiłam 29 czerwca. W poniedziałek beta w 32dc 116mIU, w 34dc 326mIU w 36dc 823mIU..
Chodziłam na tą betę jak nawiedzona bo w poprzednim cyklu za małe przyrosty były u mnie już zapowiedzią tego co zostało ostatecznie potwierdzone w 8tc czyli ciąża bezzarodkowa. Skończyło się łyżeczkowaniem i przerwą w staraniach.
Jednak każda z ciąż jest wynikiem wspomagania się farmakologicznie clostilbegytem, bo bez niego miałam cykle bezowulacyjne z uwagi na zdiagnozowane PCOS.
Teraz przyjmuję duphaston 2x dziennie i czekam z niecierpliwością i strachem na pierwszą wizytę 16 lipca, to będzie 6t3d więc mam nadzieję że może już usłyszę jakieś pozytywne wieści.
Witaj trzymam kciuki, ja tez po przejsciach także dokładnie cie rozumiem, jutro tez wybieram sie na bete zeby powtórzyć.Cześć dziewczyny,
reklama
Ankaaalat25
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny, dopiero odnalazłam marcowe forum, jestem w 6 tygodniu ciąży wg aplikacji. W środę idę do lekarza na drugą wizytę odkąd dowiedziałam się o ciąży. Pierwsza wizyta była 1.5 tygodnia temu. Ciekawe czy usłyszę już bicie serduszka ❤ pozdrawiam wszystkie mamusie.
Podziel się: