To pocieszające.Ja pierwszą ciążę przeszłam bezobjawowo poza tym że mogłabym ją całą przespać. Nawet piersi mi nie urosły i całą ciążę te same biustonosze mogłam nosić.
Teraz też nie zauważam żadnych objawów typowo ciążowych, ale już wiem, że to kompletnie nic nie oznacza.
reklama
W końcu odnalazłam grupę ciężko ją znaleźć, szukałam w nowych ale nie mogłam się doszukaćHej Sliim zastanawiałam się kiedy w końcu wpadniesz. [emoji4]
judytka777
Fanka BB :)
Hej dziewczynywitam nowe mamusie.ja dziś idę na betę druga bo chce wiedzieć czy urosła.będę spokojniejsza(chyba)
Dziś albo wczoraj termin okresu i go niema więc chyba się udało ja objawow tez niemam oprocz ciezkich i troche bolacych piersi.sennosci niemam narazie.miłego dnia
Dziś albo wczoraj termin okresu i go niema więc chyba się udało ja objawow tez niemam oprocz ciezkich i troche bolacych piersi.sennosci niemam narazie.miłego dnia
judytka777
Będzie wszystko dobrze zobaczysz.trzymam kciuki za wizytęczekamy na wiesci☺o której wizyta?Ale zaczęłam się stresować przed wizytą aż się cała trzese nogi mam jak z waty
Od 8 przyjmuje, a jestem 3 w kolejceBędzie wszystko dobrze zobaczysz.trzymam kciuki za wizytęczekamy na wiesci☺o której wizyta?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam i trzymam kciuki za wizytęAle zaczęłam się stresować przed wizytą aż się cała trzese nogi mam jak z waty
Oj ja tez ciagle sie stresuje boje sie powtórki wczoraj wiecej pochodzilam i raz mialam brązowe brudzenie moze minimalne ale stres powrócił. Już bym chciala czwartek (mam wizyte i usg ) zeby wiedzieć czy ciaza rozwija sie prawidlowo.
A z przyjemniejszych rzeczy to za raz jade po dzieci na pociag wracaja z koloni
Moment zleci do czwartku , również będę trzymać kciuki!Witam i trzymam kciuki za wizytę
Oj ja tez ciagle sie stresuje boje sie powtórki wczoraj wiecej pochodzilam i raz mialam brązowe brudzenie moze minimalne ale stres powrócił. Już bym chciala czwartek (mam wizyte i usg ) zeby wiedzieć czy ciaza rozwija sie prawidlowo.
A z przyjemniejszych rzeczy to za raz jade po dzieci na pociag wracaja z koloni
reklama
judytka777
Ja też termin okresu mam na dzis lub miał być wczoraj.też mam stres czy nie przyjdzie.w sumie podejrzewam ze mialam wcześniej owulacje a nie w 14 dc.zobaczymy jak beta.jak będzie ok to muszę dzwonić do endokrynologa umówić się na wizytęU mnie też wczoraj lub dziś termin @. Oby do jutra! To siostra w końcu się dowie.
@Sliim kciuki zaciśnięte, chwal się po wizycie.
Podziel się: