reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Oj nie strasz, ja tyle ważę teraz ;)
Kochana ja sie objadalam a robilam to przez stres po startach, jedzenie mnie uspokajalo. Teraz mam zamiar w razie czego objadac sie slodyczami i warzywami,a nie batonami,czekoladami,lodami czy innymi tuczacymi dziadostwami [emoji23]czasem mozna,ale wiadomo nadmiar szkodzi, ja pamiętam jak dziś wstawalam i tylko kangus z mlekiem pare razy dziennie a to tez cukier ,a o reszcie dnia nie wspomnę

reklama
Ja tez się zastanawiam co robić bo skoro beta jest 31 to w poniedziałek duzo więcej nie bedzie, co znaczy ze ciaza jest 2/3 tygodniowa co najmniej 3 tygodnie czekania do serduszka a od rodzinnego maks dostane chorobowe na 2 tygodnie czyli ten tydzien bede musiała spędzić w pracy, a nie chce, bo mam tragiczne warunki dla kobiety która jest w ciąży

Ja tez się zastanawiam co robić bo skoro beta jest 31 to w poniedziałek duzo więcej nie bedzie, co znaczy ze ciaza jest 2/3 tygodniowa co najmniej 3 tygodnie czekania do serduszka a od rodzinnego maks dostane chorobowe na 2 tygodnie czyli ten tydzien bede musiała spędzić w pracy, a nie chce, bo mam tragiczne warunki dla kobiety która jest w ciąży
Beta szybko rośnie na początku , jak wyniesie ok tysiąc to już widać na usg

Przecież nie napisałam ze serce widać przy tysięcu. Przy tysiącu pęcherzyk będzie widać
Dlatego pytalam czy o pęcherzyk chodzi [emoji106] do tysiaca to mi daleko [emoji846] moj gin nawet mi chorobowe wtedy nie wypisze musi byc serducho dla niego, jakos trzeba zagryzc zęby i wyluzowac, bo co ma byc to pewnie będzie. A dzis ledwo żywa przewialo mnie chyba [emoji53]. Czasem sama jeszcze nie moge uwierzyć ze tak szybko sie udalo, i boje sie ze szybko sie zepsuje.

reklama
Dlatego pytalam czy o pęcherzyk chodzi [emoji106] do tysiaca to mi daleko [emoji846] moj gin nawet mi chorobowe wtedy nie wypisze musi byc serducho dla niego, jakos trzeba zagryzc zęby i wyluzowac, bo co ma byc to pewnie będzie. A dzis ledwo żywa przewialo mnie chyba [emoji53]. Czasem sama jeszcze nie moge uwierzyć ze tak szybko sie udalo, i boje sie ze szybko sie zepsuje.

Adeline a nie możesz iść do innego gina? Ten jest na nfz?

Do góry