Kochana ja sie objadalam a robilam to przez stres po startach, jedzenie mnie uspokajalo. Teraz mam zamiar w razie czego objadac sie slodyczami i warzywami,a nie batonami,czekoladami,lodami czy innymi tuczacymi dziadostwami [emoji23]czasem mozna,ale wiadomo nadmiar szkodzi, ja pamiętam jak dziś wstawalam i tylko kangus z mlekiem pare razy dziennie a to tez cukier ,a o reszcie dnia nie wspomnęOj nie strasz, ja tyle ważę teraz
reklama
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Trzymamy trzymamy :* Ja się zastanawiam czy iść.... Ostatnio byłam 29.06 i było 450.... I dalej nic nie działałam. A do 23lipca muszę wytrzymać bo kolejne usg.Ja ide jutro na bete trzymajcie kciuki tez sie strasznie boje czy wzrosla, wynik wieczorem
Ja tez się zastanawiam co robić bo skoro beta jest 31 to w poniedziałek duzo więcej nie bedzie, co znaczy ze ciaza jest 2/3 tygodniowa co najmniej 3 tygodnie czekania do serduszka a od rodzinnego maks dostane chorobowe na 2 tygodnie czyli ten tydzien bede musiała spędzić w pracy, a nie chce, bo mam tragiczne warunki dla kobiety która jest w ciąży
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Beta szybko rośnie na początku , jak wyniesie ok tysiąc to już widać na usgJa tez się zastanawiam co robić bo skoro beta jest 31 to w poniedziałek duzo więcej nie bedzie, co znaczy ze ciaza jest 2/3 tygodniowa co najmniej 3 tygodnie czekania do serduszka a od rodzinnego maks dostane chorobowe na 2 tygodnie czyli ten tydzien bede musiała spędzić w pracy, a nie chce, bo mam tragiczne warunki dla kobiety która jest w ciąży
Serce widac koło 1tyś? Chyba pęcherzyk mi sie wydaje, a pamietam ze serce mialam kolo 2tyśBeta szybko rośnie na początku , jak wyniesie ok tysiąc to już widać na usg
Aneczka85_01
Przecież nie napisałam ze serce widać przy tysięcu. Przy tysiącu pęcherzyk będzie widaćSerce widac koło 1tyś? Chyba pęcherzyk mi sie wydaje, a pamietam ze serce mialam kolo 2tyś
Halszka_00
Osobiście Wam zazdroszczę Bo ja na jedzenie patrzeć nie potrafię
Dlatego pytalam czy o pęcherzyk chodzi [emoji106] do tysiaca to mi daleko [emoji846] moj gin nawet mi chorobowe wtedy nie wypisze musi byc serducho dla niego, jakos trzeba zagryzc zęby i wyluzowac, bo co ma byc to pewnie będzie. A dzis ledwo żywa przewialo mnie chyba [emoji53]. Czasem sama jeszcze nie moge uwierzyć ze tak szybko sie udalo, i boje sie ze szybko sie zepsuje.Przecież nie napisałam ze serce widać przy tysięcu. Przy tysiącu pęcherzyk będzie widać
Ja bylam dzis na lodach a dawali takie galki ze trzy to jak 5 a nawet 6,ale wcislam od tamtej pory tak najedzona nie mam sil nic zjesc. Spac mi sie chce tylko ciagleOsobiście Wam zazdroszczę Bo ja na jedzenie patrzeć nie potrafię
reklama
Dlatego pytalam czy o pęcherzyk chodzi [emoji106] do tysiaca to mi daleko [emoji846] moj gin nawet mi chorobowe wtedy nie wypisze musi byc serducho dla niego, jakos trzeba zagryzc zęby i wyluzowac, bo co ma byc to pewnie będzie. A dzis ledwo żywa przewialo mnie chyba [emoji53]. Czasem sama jeszcze nie moge uwierzyć ze tak szybko sie udalo, i boje sie ze szybko sie zepsuje.
Adeline a nie możesz iść do innego gina? Ten jest na nfz?
Podziel się: