Dawaj znać. Ja też dziś wizyta ale dopiero 18 [emoji85] teraz czekam na wynik bety.Ale zaczęłam się stresować przed wizytą aż się cała trzese nogi mam jak z waty
reklama
aga6
Fanka BB :)
Bedzie dobrze :* koniecznie daj znać po!Ale zaczęłam się stresować przed wizytą aż się cała trzese nogi mam jak z waty
A jak przez weekend ?Ja mam teraz wizyte 20.07.. jajo zniose zwlaszcza po tych plamieniach.. ale bedzie dobrze! Musi byc
tikatukatam
Dziewczyny dawajcie znac co I jak po badaniach. Ja siedze w pracy, do wizyty mam jeszcze tydzien to chetnie poczytam troche pozytywnych wiesci.
Pozytywnych wieści dobrze powiedziane! Ja też w pracy, ale tylko ciałem bo myślami u lekarza albo tu.Dziewczyny dawajcie znac co I jak po badaniach. Ja siedze w pracy, do wizyty mam jeszcze tydzien to chetnie poczytam troche pozytywnych wiesci.
Hej. Powodzenia na wizytach . Ja mam nieregularny cykl więc miesiączki mogłam się spodziewać od piątku do dziś. Też mam wdety brzuch a do tego zaparcia i czasem tak mnie boli aż. W poprzedniej ciąży byłam mega śpiąca, potrafiłam spać na okrągło i odrzuciło mnie od kawy. Ta wygląda że będzie całkiem inna, bo wręcz przeciwnie nie mogę spać. A pierwsza wizytę umowa dopiero na 17 lipca chyba że.bedzie coś się działo to pójdę do innego lekarza wcześniej. Termin mi wychodzi z om a 18 marca. Może jest któraś z Katowic lub okolic Chorzowa i ma sprawdzonego lekarza n a NFZ.
aga6
W sobote troche plamilam w niedziele juz nieA jak przez weekend ?
reklama
Podziel się: