reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Wiesz moja beta z dnia kiedy miała być miesiączka była 933 i już wtedy był pęcherzyk w macicy . Jutro i środę idę zrobić beteA nie wiesz kiedy moglas zajsc w ciaze. Widzisz u mnie jest tak,ze 2 tygodnie temu doszlo do pierwszego stosunku bez zabezpiecznia, gdyby nie to ze znam dokładny dzien to bym juz szalala, bo na usg nic nie widac,ale beta potwierdza wczesna ciaze. Nie martw sie moze poprostu ciaza tez jest mloda i ma czas na to by sie rozwinac.
Aneczka85_01
Fanka BB :)
DziękujePopieram Twoja wypowiedz odnośnie progesteronu,
I bardzo Ci współczuję tych przeżyć, niemniej miej wiarę w kropka, na tym etapie wszystko jest mozliwe, trzymam za Was kciuki!
Kg [emoji23] ja to sie boje, z synem przytylam 35 kg w ciąży,a po poronieniach ze stresu sie objadalam, od marca toczylam walke z nadwagą i schudlam z 80 kg do 58kg takze mam nadzieję ze tego nie zawale i w ciazy dobrze bede jeśćJa sie nie waze po co ja mam sobie dodatkowo psuc humor? Dużo Ci przybylo?
Właśnie ostatnie dwa dni atak chyba przez stres, moze chemii nie jem, bo loda jadlam, a wieczorem dwa razy frytki wiec dużo grzechow nie ma, wczoraj grill to parowka, ale tak ogolnie staram sie trzymac ,bo musialam nad tym pracować, najgorzej wieczorami zawsze chce sie jesc, moze nie bedzie tak źle, nie slodze, nie uzywam margaryn malo kiedy jadam pieczywo, slodycze tez rzadko, no wczoraj przyznam jadlam czekolade i wafelka bo w pracy czestowali, ale to pewnie tez moze byc glod taki jak ma sie przed okresem,a pozniej mija, boje sie jedynie,ze jak bede siedzieć w domu z nudów bede jesc [emoji23] z synem wage startowa mialam 63 kgTo masz bardzo ładną wagę wyjściową! Ja bym się 1 kg nie przejmowała to przeciez nie tłuszcz a raczej woda i krew (wszystko jest teraz bardziej ukrwione). A jak z apetytem u Ciebie? Ja unikam niezdrowego jedzenia teraz, nawet mi się nie chce takich rzeczy, jem co 3 h i nie czuje, żebym sie obżerała, chociaż jak mam na coś smaka to nie ma zmiłuj, musze to zjeść
reklama
Podziel się: