reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A nie wiesz kiedy moglas zajsc w ciaze. Widzisz u mnie jest tak,ze 2 tygodnie temu doszlo do pierwszego stosunku bez zabezpiecznia, gdyby nie to ze znam dokładny dzien to bym juz szalala, bo na usg nic nie widac,ale beta potwierdza wczesna ciaze. Nie martw sie moze poprostu ciaza tez jest mloda i ma czas na to by sie rozwinac.
Wiesz moja beta z dnia kiedy miała być miesiączka była 933 i już wtedy był pęcherzyk w macicy . Jutro i środę idę zrobić bete

Ja sie nie waze ;) po co ja mam sobie dodatkowo psuc humor? Dużo Ci przybylo?
Kg [emoji23] ja to sie boje, z synem przytylam 35 kg w ciąży,a po poronieniach ze stresu sie objadalam, od marca toczylam walke z nadwagą i schudlam z 80 kg do 58kg takze mam nadzieję ze tego nie zawale i w ciazy dobrze bede jeść

To masz bardzo ładną wagę wyjściową! Ja bym się 1 kg nie przejmowała ;) to przeciez nie tłuszcz a raczej woda i krew (wszystko jest teraz bardziej ukrwione). A jak z apetytem u Ciebie? Ja unikam niezdrowego jedzenia teraz, nawet mi się nie chce takich rzeczy, jem co 3 h i nie czuje, żebym sie obżerała, chociaż jak mam na coś smaka to nie ma zmiłuj, musze to zjeść ;)
Właśnie ostatnie dwa dni atak chyba przez stres, moze chemii nie jem, bo loda jadlam, a wieczorem dwa razy frytki wiec dużo grzechow nie ma, wczoraj grill to parowka, ale tak ogolnie staram sie trzymac ,bo musialam nad tym pracować, najgorzej wieczorami zawsze chce sie jesc, moze nie bedzie tak źle, nie slodze, nie uzywam margaryn malo kiedy jadam pieczywo, slodycze tez rzadko, no wczoraj przyznam jadlam czekolade i wafelka bo w pracy czestowali, ale to pewnie tez moze byc glod taki jak ma sie przed okresem,a pozniej mija, boje sie jedynie,ze jak bede siedzieć w domu z nudów bede jesc [emoji23] z synem wage startowa mialam 63 kg

reklama
Do góry