agrafka07
Fanka BB :)
Napisalam do administratora a wy do kogo pisalyscie? Do ansialu? Pewnie bedzie trzeba wybrac tez admina grupy bo przewaznie musi byc
Ja znalazłam Nessi u lutówek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisalam do administratora a wy do kogo pisalyscie? Do ansialu? Pewnie bedzie trzeba wybrac tez admina grupy bo przewaznie musi byc
A to musi byc aministrator chyba główny zobaczymy niby anasiulu jestJa znalazłam Nessi u lutówek.
Nafoczka jest jeszcze ale nie wiem czy to głównyA to musi byc aministrator chyba główny zobaczymy niby anasiulu jest
Wspolczuje kochana,ale nie myśl o najgorszym moze akurat będzie dobrzeDziewczyny nawiazując do duphastonu czy luteiny . Moja lekarka mówiła ze jeśli zarodek złe się rozwija to ani duphaston ani luteina nie pomoże . A jeśli chodzi o chore dzieci które się rodzą to znam kobiety które od początku do końca ciąży nie brały wspomagaczy i nie były w zagrożonych ciążach . Ciąża która jest nieprawidłowa to nic nie pomoże , wystąpi poronienie albo obumarcie płodu .
Ja aktualnie jestem na etapie brania duphastonu . Zaczął się 6 tydzień A moja gin nie daje szansy , test jak i beta z dnia spodziewanej miesiączki pozytywne , widoczny pęcherzyk w 4 tyg . Ciałko żółte między 4-5 tyg . Wszystko książkowe a nagle coś się zatrzymało . Jeśli 12.7 ( początek 7 tyg) zarodek nie urośnie to maja mnie wysłać na patologie ciąży gdzie wywołają poronienie jeśli do tego czasu sama nie poronie ;(
Witaj serdecznieCześć dziewczyny,
Chciałabym nieśmiało dołaczyć do tematu. Chociaż nie jako nowicjuszka w temacie ciąży. To moja druga ciąża, a ze wcześniejszej mam dwie córki; Aurore i Lucrezie.
Termin z ostatniej miesiączki to na te chwilę 3 marzec.