reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć dziewczyny,
Chciałabym nieśmiało dołaczyć do tematu. Chociaż nie jako nowicjuszka w temacie ciąży. To moja druga ciąża, a ze wcześniejszej mam dwie córki; Aurore i Lucrezie.
Termin z ostatniej miesiączki to na te chwilę 3 marzec.

Ja także powiem dobranoc i przywitam się z dziewczynami, z którymi jeszcze nie miałam okazji.
Mam tu sporo do nadrobienia, ale na te chwilę nie dam rady. Poranne nudności zdecydowanie wyczerpują mnie na resztę dnia.

Dziewczyny nawiazując do duphastonu czy luteiny . Moja lekarka mówiła ze jeśli zarodek złe się rozwija to ani duphaston ani luteina nie pomoże . A jeśli chodzi o chore dzieci które się rodzą to znam kobiety które od początku do końca ciąży nie brały wspomagaczy i nie były w zagrożonych ciążach . Ciąża która jest nieprawidłowa to nic nie pomoże , wystąpi poronienie albo obumarcie płodu .

Ja aktualnie jestem na etapie brania duphastonu . Zaczął się 6 tydzień A moja gin nie daje szansy , test jak i beta z dnia spodziewanej miesiączki pozytywne , widoczny pęcherzyk w 4 tyg . Ciałko żółte między 4-5 tyg . Wszystko książkowe a nagle coś się zatrzymało . Jeśli 12.7 ( początek 7 tyg) zarodek nie urośnie to maja mnie wysłać na patologie ciąży gdzie wywołają poronienie jeśli do tego czasu sama nie poronie ;(

Dziewczyny nawiazując do duphastonu czy luteiny . Moja lekarka mówiła ze jeśli zarodek złe się rozwija to ani duphaston ani luteina nie pomoże . A jeśli chodzi o chore dzieci które się rodzą to znam kobiety które od początku do końca ciąży nie brały wspomagaczy i nie były w zagrożonych ciążach . Ciąża która jest nieprawidłowa to nic nie pomoże , wystąpi poronienie albo obumarcie płodu .

Ja aktualnie jestem na etapie brania duphastonu . Zaczął się 6 tydzień A moja gin nie daje szansy , test jak i beta z dnia spodziewanej miesiączki pozytywne , widoczny pęcherzyk w 4 tyg . Ciałko żółte między 4-5 tyg . Wszystko książkowe a nagle coś się zatrzymało . Jeśli 12.7 ( początek 7 tyg) zarodek nie urośnie to maja mnie wysłać na patologie ciąży gdzie wywołają poronienie jeśli do tego czasu sama nie poronie ;(
Wspolczuje kochana,ale nie myśl o najgorszym moze akurat będzie dobrze

reklama
Do góry