reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Cześć :)!
Jestem Agnieszka, mam 23 lata i chciałabym do was dołączyć :)
Dziś rano zrobiłam test a jestem jeszcze dzień przed planowanym okresem i byłam w szoku, że wyszły dwie tak wyraźne kreski prawie od razu a test nie był ultra czuły :)
Z kalkulatora wynika koło 17 marca :)
To moja pierwsza ciąża !:)Zobacz załącznik 874832
Witaj gratulacje witamy [emoji846]

reklama
Dziś rano zrobiłam test a jestem jeszcze dzień przed planowanym okresem i byłam w szoku, że wyszły dwie tak wyraźne kreski prawie od razu a test nie był ultra czuły :)

Gratuluję! Jestem na podobnym etapie, dzien lub 2 przed okresem i termin na 18 marca. :) Ładna kreska! Moja dzisiejsza byla podobna ale na najczulszym teście.

Gratulacje! :) nudnych kolejnych miesięcy życzę!

No właśnie to kwestia czysto moralna. Jeśli ktoś kilkutygodniową ciążę traktuje już jak dziecko, to masz rację. Ale dla mnie to tylko pęcherzyk. To nie jest kwestia życia i śmierci. Ale podkreślam, to moje zdanie i nie jest jedynym słusznym. :) Poza tym przekonałam się już, że dość szybko zachodzę w ciążę więc mogę traktować sprawę lżej.
Założenie ze branie luteiny powoduje urodzenie dziecka jest kompletnie niczym nie poparte. Nie od tego jest luteina.

Założenie ze branie luteiny powoduje urodzenie dziecka jest kompletnie niczym nie poparte. Nie od tego jest luteina.

??
Nawet nie wiem, do których moich słów nawiązujesz. Raczej się nie dogadamy i to jest ok. Ja Cię nie chcę przekonać do swoich poglądów i zostańmy każda przy swoim. :)

??
Nawet nie wiem, do których moich słów nawiązujesz. Raczej się nie dogadamy i to jest ok. Ja Cię nie chcę przekonać do swoich poglądów i zostańmy każda przy swoim. :)
Pisalas ze wzielas rano luteine a o chorych dzieciach nie pomyślałaś ale to kolejny argument..do tego się odniosłam.

Spokojnie dziewczyny kazda ma swoje zdanie nie ma co sie denerwowac tym bardziej ,ze łączy nas ta sama rzecz będziemy mamami

reklama
Napisalam do administratora a wy do kogo pisalyscie? Do ansialu? Pewnie bedzie trzeba wybrac tez admina grupy bo przewaznie musi byc

Do góry