Witaj gratulacje witamy [emoji846]Cześć !
Jestem Agnieszka, mam 23 lata i chciałabym do was dołączyć
Dziś rano zrobiłam test a jestem jeszcze dzień przed planowanym okresem i byłam w szoku, że wyszły dwie tak wyraźne kreski prawie od razu a test nie był ultra czuły
Z kalkulatora wynika koło 17 marca
To moja pierwsza ciąża !Zobacz załącznik 874832
reklama
agrafka07
Fanka BB :)
Cześć !
Dziś rano zrobiłam test a jestem jeszcze dzień przed planowanym okresem i byłam w szoku, że wyszły dwie tak wyraźne kreski prawie od razu a test nie był ultra czuły
Gratuluję! Jestem na podobnym etapie, dzien lub 2 przed okresem i termin na 18 marca. Ładna kreska! Moja dzisiejsza byla podobna ale na najczulszym teście.
martoosia04
Cześć !
Gratulacje! nudnych kolejnych miesięcy życzę!
Założenie ze branie luteiny powoduje urodzenie dziecka jest kompletnie niczym nie poparte. Nie od tego jest luteina.No właśnie to kwestia czysto moralna. Jeśli ktoś kilkutygodniową ciążę traktuje już jak dziecko, to masz rację. Ale dla mnie to tylko pęcherzyk. To nie jest kwestia życia i śmierci. Ale podkreślam, to moje zdanie i nie jest jedynym słusznym. Poza tym przekonałam się już, że dość szybko zachodzę w ciążę więc mogę traktować sprawę lżej.
agrafka07
Komu to trzeba zgłosić, by nam założył to własne forum na górze? Kojarzycie jakichś tutejszych administratorów?
Ok znalazłam jedną adminkę i wysłałam wiadomość.
agrafka07
Założenie ze branie luteiny powoduje urodzenie dziecka jest kompletnie niczym nie poparte. Nie od tego jest luteina.
??
Nawet nie wiem, do których moich słów nawiązujesz. Raczej się nie dogadamy i to jest ok. Ja Cię nie chcę przekonać do swoich poglądów i zostańmy każda przy swoim.
Pisalas ze wzielas rano luteine a o chorych dzieciach nie pomyślałaś ale to kolejny argument..do tego się odniosłam.??
Nawet nie wiem, do których moich słów nawiązujesz. Raczej się nie dogadamy i to jest ok. Ja Cię nie chcę przekonać do swoich poglądów i zostańmy każda przy swoim.
reklama
Podziel się: