No tak sory pisze co innego myślę co innego [emoji23]Glukoze robi sie z krwi nie z moczu
reklama
aga6
Fanka BB :)
Pogody zazdroszcze! Ja wlasnie leze w wannie w chlodnej wodzie zeby jakos przezyc xPU mnie dzisiaj zimno i deszcz.
Moja koleżanka miała w Polsce umowę na stałe ale jakiś zapis w umówie, ze musi osiągać miesięczne wyniki itp. Jak była w ciąży poszła na zwolnienie wiec wiadomo, ze wyników nie było. Już po macierzyńskim nie ma powrotu.
Natomiast w Norwegii nie ma ochrony kobiet w ciąży. Mogą mnie zwolnić, ale nie z powodu ciąży.
A wydawaloby sie ze w krajach Skandynawskich wszystko jest takie idealne..
aga6
Ale jak masz karte ciazy i ten plan opieki przedporodowej z LM to tam jest ta glukoza ;-)Ok dzięki... jutro wioze mocz bo dziś nie zwróciłam uwagi że jest na skierowaniu . Wszystkiego wyniki w pakiecie Lux medu. Póki co jestem zadowolona tak jak w pierwszej ciąży
Ja tak na szybko, bo tylko wyskoczylam z pracy na wizyte i juz wracam.
Z dzieckiem ok serduszko bije, aktualnie 173 uderzenia na minute, posluchalam przez chwile. Obecnie dziecko ma 17 mm, wg usg obecnie nest 8+1, wiec prawie idealna zgodnosc z terminem wg om. Trzymam kciuki za wasze wizyty
A z niefajnych rzeczy pytalam w luzmedzie o moj pakiet i badania prenatalne i potwierdzilo sie to co mowily inne dziewczyny z mojej pracy ze to juz nie jest w naszym pakiecie... 3 lata temu bylo, a teraz trzeba bedzie zaplacic.
Z dzieckiem ok serduszko bije, aktualnie 173 uderzenia na minute, posluchalam przez chwile. Obecnie dziecko ma 17 mm, wg usg obecnie nest 8+1, wiec prawie idealna zgodnosc z terminem wg om. Trzymam kciuki za wasze wizyty
A z niefajnych rzeczy pytalam w luzmedzie o moj pakiet i badania prenatalne i potwierdzilo sie to co mowily inne dziewczyny z mojej pracy ze to juz nie jest w naszym pakiecie... 3 lata temu bylo, a teraz trzeba bedzie zaplacic.
aga6
Super wiadomosci bardzo sie ciesze!Ja tak na szybko, bo tylko wyskoczylam z pracy na wizyte i juz wracam.
No to teraz ktora wizytuje?;-)
mala-rybka
Sorki w krwi mialam napisać w podstawowychOk dzięki... jutro wioze mocz bo dziś nie zwróciłam uwagi że jest na skierowaniu . Wszystkiego wyniki w pakiecie Lux medu. Póki co jestem zadowolona tak jak w pierwszej ciąży
Super wieści. Miłego dniJa tak na szybko, bo tylko wyskoczylam z pracy na wizyte i juz wracam.
reklama
Podziel się: