Ja wypilam koktajl banan truskawka ,a później mi bylo złe,a teraz zas bym cos zjadlaAleż mi się dziś nic nie chce Ciężka noc za mną (nie wiem czemu ale Młoda koszmary straszne miała i się budziła - już nie pamiętam kiedy ostatnio tak miała) Więc ja dziś nie do życia A ekspres do kawy w pracy w naprawie ( I w ogóle źle mi jakoś
reklama
aga6
Fanka BB :)
Piona.. moja co chwile poplakiwala przez sen.. jestem nieprzytomna -.- ja chce 20 stopni!!!Ależ mi się dziś nic nie chce Ciężka noc za mną (nie wiem czemu ale Młoda koszmary straszne miała i się budziła - już nie pamiętam kiedy ostatnio tak miała) Więc ja dziś nie do życia A ekspres do kawy w pracy w naprawie ( I w ogóle źle mi jakoś
Popieram wniosek o 20 stopni!!Piona.. moja co chwile poplakiwala przez sen.. jestem nieprzytomna -.- ja chce 20 stopni!!!
Tyle że moja 7 lat i już daaawno nie miała tak złej nocy Przypomniały mi się akcje z czasu jak była mała - budziła się z potwornym rykiem i przez 10 mi nie było kontaktu, a potem się okazywało że nogi ją bolą (bóle wzrostowe). Zdarzało jej się tez że przez sen krzyczała, szarpała się, nie dała dotknąć itp - straszne to było bo ona się nie budziła wcale.
Ja udaję że pracuję w pracy Do 16
To tak jak ja
aga6
Takie momenty choc są trudne trzeba przetrwac.. moja miala alergie na bialka mleka krowiego i zanim doszlismy o co chodzi miala 30 minutowe ataki placzu i krzyku.. robila sie przy tym purpurowa. Jak zmienilismy mleko z dnia na dzien minelo <3Popieram wniosek o 20 stopni!!
Tyle że moja 7 lat i już daaawno nie miała tak złej nocy Przypomniały mi się akcje z czasu jak była mała - budziła się z potwornym rykiem i przez 10 mi nie było kontaktu, a potem się okazywało że nogi ją bolą (bóle wzrostowe). Zdarzało jej się tez że przez sen krzyczała, szarpała się, nie dała dotknąć itp - straszne to było bo ona się nie budziła wcale.
Sa też tzw lęki nocne i dziecko sie zachowuje własnie tak jak opisujesz bez kontaktuPopieram wniosek o 20 stopni!!
aga6
16nasto miesieczne tez juz tak moze miec?Sa też tzw lęki nocne i dziecko sie zachowuje własnie tak jak opisujesz bez kontaktu
Tak. To dotyczy głównie małych dzieci znajde artykuł zaraz wrzucę.16nasto miesieczne tez juz tak moze miec?
Testy alergiczne niby miała i wsio ok - te zwykłe. Miała tez komputerowe i tam wyszła kazeina i roztocza (co by się zgadzało z moimi obserwacjami). I u niej to raczej niedojrzałość układu nerwowego była (no i mega bóle wzrostowe), bo jak zasypia to w pierwszej fazie snu ma drgawki (mój mąż też) a jak była młodsza i oglądała bajki to tez miała takie odruchy różne. Przebadana i już lepiej. Ale strasznie to wszystko wyglądało.Sa też tzw lęki nocne i dziecko sie zachowuje własnie tak jak opisujesz bez kontaktu
Zresztą jak była mała to miała też bezdechy (np przy szcziepeniach - pamiętam jak się na mnie skrzywiła baba jak nie pozwoliłam jej dac 2 zastrzyków na szczepieniu tylko 1, zmieniła zdanie jak się młoda zapowietrzyła po 1 zastrzyku i baba nie wiedziała co robić.
reklama
Maluchy takie mają jeszcze niedojrzały układ nerwowy i stąd takie akcje. Sporo czytałam jak miała - ale i tak strasznie wygląda jak dziecko wrzeszczy a nie ma z nim kontaktu, nie da się przytulić ani uspokoić16nasto miesieczne tez juz tak moze miec?
Podziel się: