reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja o 17 będe w domu i czeka mnie wieczór z dzieciakami... Moja córa u babci (przedszkole już zamknięte), do tego przyjechała córka siostry( w tym samym wieku) i niestety siostra musiała przywieźć też swoich synów (3 i 4 latka). I jak tylko wrócę to musze trochę ją odciążyć, więc zapewne zabiorę panny do nas...

reklama
images
o i takie wanienki mi sie podobają
Kolezance sie to rozpadlo i dziecko wypadlo i od tej pory mi sie przestaly podobac -.-
Bujaczek jakis mam ale to od 4-6 mca bo taki polokragly jest. Planuje od urodzenia do lozeczka odkladac wiec dostawek nie kupuje a w ciagu dnia w wozku bedzie sobie lezalo bobo tak jak corka ;-)

Ja ogarnelam papiery i troche mieszkanie a teraz leze.. corka biega po mieszkaniu i bawi sie z psem. Jak slonce przejdzie za blok to rozloze jej basen na balkonie a jakis spacer moze wieczorem

Kolezance sie to rozpadlo i dziecko wypadlo i od tej pory mi sie przestaly podobac -.-
Bujaczek jakis mam ale to od 4-6 mca bo taki polokragly jest. Planuje od urodzenia do lozeczka odkladac wiec dostawek nie kupuje a w ciagu dnia w wozku bedzie sobie lezalo bobo tak jak corka ;-)
ojej to nie wiedzialam ze takie cos moze się stac....

Ależ mi się dziś nic nie chce :( Ciężka noc za mną (nie wiem czemu ale Młoda koszmary straszne miała i się budziła - już nie pamiętam kiedy ostatnio tak miała) Więc ja dziś nie do życia :( A ekspres do kawy w pracy w naprawie :(( I w ogóle źle mi jakoś :(

Ja mialam wózek uzywany i tez prawie dziecko mi wypadlo, bo spaw puscil,takze wózek wole nowy,ale z rozsadkiem cenę

reklama
Do góry