Ja o 17 będe w domu i czeka mnie wieczór z dzieciakami... Moja córa u babci (przedszkole już zamknięte), do tego przyjechała córka siostry( w tym samym wieku) i niestety siostra musiała przywieźć też swoich synów (3 i 4 latka). I jak tylko wrócę to musze trochę ją odciążyć, więc zapewne zabiorę panny do nas...
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
tak pod przewijakiem jest wanienkaA to przewijak zamienia sie na wanienke? Widziałam kiedys
aga6
Fanka BB :)
Kolezance sie to rozpadlo i dziecko wypadlo i od tej pory mi sie przestaly podobac -.-o i takie wanienki mi sie podobają
Bujaczek jakis mam ale to od 4-6 mca bo taki polokragly jest. Planuje od urodzenia do lozeczka odkladac wiec dostawek nie kupuje a w ciagu dnia w wozku bedzie sobie lezalo bobo tak jak corka ;-)
A to ten werzyk do spuszczania wody?o i takie wanienki mi sie podobają
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ojej to nie wiedzialam ze takie cos moze się stac....Kolezance sie to rozpadlo i dziecko wypadlo i od tej pory mi sie przestaly podobac -.-
Bujaczek jakis mam ale to od 4-6 mca bo taki polokragly jest. Planuje od urodzenia do lozeczka odkladac wiec dostawek nie kupuje a w ciagu dnia w wozku bedzie sobie lezalo bobo tak jak corka ;-)
Ależ mi się dziś nic nie chce Ciężka noc za mną (nie wiem czemu ale Młoda koszmary straszne miała i się budziła - już nie pamiętam kiedy ostatnio tak miała) Więc ja dziś nie do życia A ekspres do kawy w pracy w naprawie ( I w ogóle źle mi jakoś
Ja mialam wózek uzywany i tez prawie dziecko mi wypadlo, bo spaw puscil,takze wózek wole nowy,ale z rozsadkiem cenęKolezance sie to rozpadlo i dziecko wypadlo i od tej pory mi sie przestaly podobac -.-
aga6
Fanka BB :)
Moze zle zlozyla stelaz.. pewnie przypadek jeden na milion ale jakos sie zrazilamojej to nie wiedzialam ze takie cos moze się stac....
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
takA to ten werzyk do spuszczania wody?
Podziel się: