reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja o 17 będe w domu i czeka mnie wieczór z dzieciakami... Moja córa u babci (przedszkole już zamknięte), do tego przyjechała córka siostry( w tym samym wieku) i niestety siostra musiała przywieźć też swoich synów (3 i 4 latka). I jak tylko wrócę to musze trochę ją odciążyć, więc zapewne zabiorę panny do nas...

reklama
images
o i takie wanienki mi sie podobają
Kolezance sie to rozpadlo i dziecko wypadlo i od tej pory mi sie przestaly podobac -.-
Bujaczek jakis mam ale to od 4-6 mca bo taki polokragly jest. Planuje od urodzenia do lozeczka odkladac wiec dostawek nie kupuje a w ciagu dnia w wozku bedzie sobie lezalo bobo tak jak corka ;-)

Ja ogarnelam papiery i troche mieszkanie a teraz leze.. corka biega po mieszkaniu i bawi sie z psem. Jak slonce przejdzie za blok to rozloze jej basen na balkonie a jakis spacer moze wieczorem

Kolezance sie to rozpadlo i dziecko wypadlo i od tej pory mi sie przestaly podobac -.-
Bujaczek jakis mam ale to od 4-6 mca bo taki polokragly jest. Planuje od urodzenia do lozeczka odkladac wiec dostawek nie kupuje a w ciagu dnia w wozku bedzie sobie lezalo bobo tak jak corka ;-)
ojej to nie wiedzialam ze takie cos moze się stac....

Ależ mi się dziś nic nie chce :( Ciężka noc za mną (nie wiem czemu ale Młoda koszmary straszne miała i się budziła - już nie pamiętam kiedy ostatnio tak miała) Więc ja dziś nie do życia :( A ekspres do kawy w pracy w naprawie :(( I w ogóle źle mi jakoś :(

Ja mialam wózek uzywany i tez prawie dziecko mi wypadlo, bo spaw puscil,takze wózek wole nowy,ale z rozsadkiem cenę

reklama
Do góry