reklama
Zazdro! Ja po pracy do piaskownicy!!! [emoji3]Hehe, ja tez trochę udaje w pracy ale byłam na 7 rano wiec do 15 i do domku spać
Kasia323
Fanka BB :)
A ja właśnie jestem na działce... chłopaki pluskaja się w basenie a ja na leżaczku czytam WasA wy teraz dziewczyny co robicie tak szczerze? Ja leze i sie obijam [emoji23] do 14 mam czas z obiadem takze luzik barszcz wstawie przed 13
Moj wczoraj do basnu dolewal zimnej wody, bo woda była juz goraca [emoji23]A ja właśnie jestem na działce... chłopaki pluskaja się w basenie a ja na leżaczku czytam Was
Justyna Norwegia
Aktywna w BB
Szczerze? Co wracam do domu to myśle ze umarłabym jakbym miała się teraz jakimś dzieckiem zająć chociaż pewnie jakbym musiała to bym miała inaczej zorganizowany czas. A tak włączam serial/ film i np wczoraj chyba z 5 min zdążyłam obejrzeć zanim zasnęłam ale ja praktycznie nic nie jem wiec tez energii nie mam... apetyt na -1000 i to nie z powodu wymiotów bo ich nie mam... po prostu jestem głodna a nic mi przez gardło nie przechodzi ;( wczoraj zrobiłam jednego marnego hamburgera, męczyłam go godzinę, cześć wyładowała na spodniach a polowe wyrzuciłam... mogę tylko wodę gazowana, czekoladę, owoce i warzywa... jajka uwielbiam a teraz nawet na nie nie mam ochoty. Nie wiem czy to ciaza czy upałZazdro! Ja po pracy do piaskownicy!!! [emoji3]
aga6
Prowadzenie ciazyDziewczyny które mają lux med.
W aplikacji jak chce wybrać usługę wybieracie konsultacje ginekologa czy konsultacje ginekologa prowadzenie ciazy ?
A to przewijak zamienia sie na wanienke? Widziałam kiedyso i takie wanienki mi sie podobają
aga6
Ja widzialam ze bije, nie slyszalamWszystkie z was już słyszały serduszka waszych malenstw?
reklama
aga6
A mi na odwrot xD wolalam toujoursy niz te lupilu xPZ lidla lepsze Lupilu, te o ktorych piszesz mi nie podchodzily, jakies dziwne byly
Podziel się: