reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja niestety po przejściach nawet wozek planuje po porodzie kupic,ale w przesądy nie wierze
Tez mam sporo niewiadomych w tej ciąży, czekam jeszcze do jednego usg (ok tydzień) czy będzie serduszko, jak będzie to zamawiam (w sumie jakieś kosmetyki, leki, gadżety, pościel i kokon, bo materiały tutaj mi się nie podobają), ale tez się boje, ze później w razie co to będę się na to wszystko „gapiła”...

Z innej beczki, dziewczyny, zaczęlyscie już jakieś zakupy? Ja chce trochę rzeczy z Polski, a mój jedyny wyjazd przed porodem będzie we wrześniu i się boje, ze zapesze robiąc już zamówienia, no ale muszę... :(
Jak musisz kupic wyprawke wczesniej, to kupuj :)
Ja nie mam nic do wczesniejszych zakupow, choc sama nigdy nie mialam na to parcia. Zawsze wszystko kupowalam 4-2 tyg przed porodem :)

Powiedzieć wam coś??? Wózek już mamy, nie mogłam takiej okazji przegapić i już jest [emoji4] ciuszki i inne rzeczy będę załatwiać później
Mimo tego, ze nie planuje używać smoczków, to kupiłam komplet już jak zaczęliśmy się starać o dziecko :D chciałam mieć jakiś „talizman” xd jestem z tych niecierpliwych, co chcą wszystko na już i pewnie gdyby nie problemy z krwawieniem itp to mogłabym mieć już pokój urządzony :p

Powiedzieć wam coś??? Wózek już mamy, nie mogłam takiej okazji przegapić i już jest [emoji4] ciuszki i inne rzeczy będę załatwiać później
No ja wozek i lozeczko tez juz mam, bo bedzie po najmlodszej ;)
Ubranka zalezy dla jakiej plci - dla dziewczynki mam wszystko, dla chlopca trzebaby kupic kilka rzeczy :)

W samochodzie czeka, żeby ktoś ją przeniósł [emoji23][emoji23][emoji23] do marca mamy czas wypakować
Ogólnie jest wszystko, gondola, materacyk dodatkowy, gondola podnoszona, żeby dziecko mogło świat oglądać, spacerówka rozkładana na płasko i fotelik z adapterami i systemem isofix [emoji6] plus dodatkowe pierdoły potrzebne do wózka... A wszystko w skórze, więc czyszczenie też łatwe

reklama
Ja nie kupuje tez wzglad na męża ,bo moj to dopiero przezywalby , jak z synem kupiłam ciuszki to juz biadolil,ze coś sie stanie,ale faktycznie jak sie coś stanie to nie jest przyjemnie miec rzeczy

A tak na temat upałów, takie temp, a szef stwierdzil,ze na hali na bank nie ma więcej niz 28 stopni [emoji23] a jest z 40 i wody nie daje od trzech lat jakos tragedia.

Do góry