reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej u mnie dziś chłodniej trochę[emoji4]nawet padało chwilę.
Trochę apetyt mi wraca ale czasem zwymiotuje i mnie okropnie mdli.waga jest taka sama 59 kg przy wzroście 169[emoji53]
Był temat męża i jego reakcji.powiem wam ze mimo naszego 12 letniego stazu moj mąż jest cudowny.planowaliśmy tą ciążę i bardzo ją przeżywa.wspiera mnie,wyrecza i jest bardzo szczęśliwy.aj wogole powiem wam ze kochamy się bardziej niż kiedyś a nie sądziłam że tak może być[emoji4]
@FallenAngel83 przykro mi że musisz przechodzić takie sytuacje[emoji20]A jeśli możesz napisać bardziej jeśli chcesz jak twoje dzieci reagują m to ze taty z nimi niema?przepraszam jeśli to wscibskie pytanie.
Powiem wam ze u mnie wszystkie najbliższe mi osoby wiedzą.dzieci moje też bo one mnie dosłownie blagaly o rodzenstwo[emoji4]
Dziewczyny czy wy też zrobilyscie się takie płaczki?wzruszam się o byle co[emoji24]
Miłego dnia

Pewnie dopiero się zorientował ile to jest na miesiąc. I zaproponował mi usunięcie ciąży. Pewnie myśli „zawsze to jedno mniej do płacenia”. A papiery już poszły i guzik mnie obchodzi co on chce. Dobrze się czuję ze swoją decyzją. Tylko śmiać mi się chce. Miał zacząć nowe życie „bez balastu” i chyba się nie da.
Cham jak mozna takie rzeczy proponować

Hej u mnie dziś chłodniej trochę[emoji4]nawet padało chwilę.
Trochę apetyt mi wraca ale czasem zwymiotuje i mnie okropnie mdli.waga jest taka sama 59 kg przy wzroście 169[emoji53]
Był temat męża i jego reakcji.powiem wam ze mimo naszego 12 letniego stazu moj mąż jest cudowny.planowaliśmy tą ciążę i bardzo ją przeżywa.wspiera mnie,wyrecza i jest bardzo szczęśliwy.aj wogole powiem wam ze kochamy się bardziej niż kiedyś a nie sądziłam że tak może być[emoji4]
@FallenAngel83 przykro mi że musisz przechodzić takie sytuacje[emoji20]A jeśli możesz napisać bardziej jeśli chcesz jak twoje dzieci reagują m to ze taty z nimi niema?przepraszam jeśli to wscibskie pytanie.
Powiem wam ze u mnie wszystkie najbliższe mi osoby wiedzą.dzieci moje też bo one mnie dosłownie blagaly o rodzenstwo[emoji4]
Dziewczyny czy wy też zrobilyscie się takie płaczki?wzruszam się o byle co[emoji24]
Miłego dnia
Ja ogólnie jestem typem który sie wzrusza,ale teraz na programach jeszcze bardziej. Ja wczoraj 59 dzis 58 [emoji23] skacze waga, ale ja nizsza 164

Fallen ale skoro jesteś z nim w ciąży to chyba jeszcze niedawno nie było tak źle między Wami?

Chyba później dołączyłaś do forum. Wcześniej pisałam, że wydawało mi się, że mam idealną rodzinę. Mąż był dobrym ojcem. Mężem tez. Pewna przypadkowa sytuacja sprawiła, że dowiedziałam się tego i owego. Podczas konfrontacji zaczęło się piekło. Policję musiałam wezwać. Tydzień później okazało się ze jestem w ciąży. Siedziałam i wyłam do księżyca. Dostałam depresji. Ale po tygodniu rozpaczy ogarnęłam się. Papiery rozwodowe i o alimenty wysłałam Prawa rodzicielskie odebrałam. Teraz jestem na Zolofcie. Inaczej mam bardzo kiepskie myśli. Specjalista mi przepisał i muszę brać. Chodzę również na terapię. To tak w skrócie.

reklama
Do góry