reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@judytka77 jest Ok. Nie jesteś wścibska. Dołączyłam do forum po tym jak mi terapeutka zaproponowała jako jedną z form terapii. Ponoć z obcymi ludźmi łatwiej się o tym rozmawia. I chyba miała rację. Synek ma 8 lat. Bardzo to przeżywa. Bardzo. Chronię go jak mogę. Ale widział, że taty rzeczy zabrali jego rodzice. Niestety przy nim teście postanowili zrobić awanturę i próbowali straszyć sądem i odebraniem praw. W nocy płacze. Jest bardzo smutny. Córeczka ma roczek. Jeszcze nie rozumie. Jej będzie łatwiej.
Biedny twój synek bo faktycznie już w takim wieku jest ze wszystko widzi i dużo rozumie[emoji17] nie lubię takich sytuacji gdzie dzieci cierpią przez błędy dorosłych.wiadomo że przyjdą czasy kiedy zacznie zadawać pytania trudne pytania[emoji17]powiem Ci ze jesteś mega silną kobietą.podziwiam Cię.jestem pewna tego ze sama dasz więcej miłości i szczęścia swoim dzieciom niż w nieszczęśliwym związku.ogólnie uważam że kobiety źle robię będąc z mężem tylko dla dzieci mimo ze np.nie kochają męża bądź mąż źle je traktuje.trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji110] [emoji8]

Powiem ci, że przeszło mi to przez głowę. On sobie sam życie zacznie układać. A mi ciężko będzie z trójką. U nas jest legalna aborcja. Umówiłam się nawet. Ale nie potrafię pójść tam. Nie potrafię. Nie jestem w stanie.

Niech on sobie usunie ale coś innego... przykro mi bardzo ze musisz to wszystko przechodzić. Zobaczysz ze wszystko się jakoś ułoży i dasz radę sobie bez niego! [emoji6]

Chyba później dołączyłaś do forum. Wcześniej pisałam, że wydawało mi się, że mam idealną rodzinę. Mąż był dobrym ojcem. Mężem tez. Pewna przypadkowa sytuacja sprawiła, że dowiedziałam się tego i owego. Podczas konfrontacji zaczęło się piekło. Policję musiałam wezwać. Tydzień później okazało się ze jestem w ciąży. Siedziałam i wyłam do księżyca. Dostałam depresji. Ale po tygodniu rozpaczy ogarnęłam się. Papiery rozwodowe i o alimenty wysłałam Prawa rodzicielskie odebrałam. Teraz jestem na Zolofcie. Inaczej mam bardzo kiepskie myśli. Specjalista mi przepisał i muszę brać. Chodzę również na terapię. To tak w skrócie.
Czytałam ale jakos tego nie poskładałam. Strasznie to wszystko brzmi. Musisz byc silna.

macie jakies doswiadczenia z wozkami dla dzieci rok po roku? Tzn corka bedzie miala prawie dwa lata jak drugie sie urodzi ale jestem pewna ze jak zobaczy ze rodzenstwo jezdzi w wozku to sama tez bedzie chciala.. mozecie cos polecic?

macie jakies doswiadczenia z wozkami dla dzieci rok po roku? Tzn corka bedzie miala prawie dwa lata jak drugie sie urodzi ale jestem pewna ze jak zobaczy ze rodzenstwo jezdzi w wozku to sama tez bedzie chciala.. mozecie cos polecic?
Moze takie coś
Screenshot_20180731-163455.jpg
Screenshot_20180731-163521.jpg
Screenshot_20180731-163607.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180731-163455.jpg
    Screenshot_20180731-163455.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 227
  • Screenshot_20180731-163521.jpg
    Screenshot_20180731-163521.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 234
  • Screenshot_20180731-163607.jpg
    Screenshot_20180731-163607.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 230
reklama
Hej u mnie dziś chłodniej trochę[emoji4]nawet padało chwilę.
Trochę apetyt mi wraca ale czasem zwymiotuje i mnie okropnie mdli.waga jest taka sama 59 kg przy wzroście 169[emoji53]
Był temat męża i jego reakcji.powiem wam ze mimo naszego 12 letniego stazu moj mąż jest cudowny.planowaliśmy tą ciążę i bardzo ją przeżywa.wspiera mnie,wyrecza i jest bardzo szczęśliwy.aj wogole powiem wam ze kochamy się bardziej niż kiedyś a nie sądziłam że tak może być[emoji4]
@FallenAngel83 przykro mi że musisz przechodzić takie sytuacje[emoji20]A jeśli możesz napisać bardziej jeśli chcesz jak twoje dzieci reagują m to ze taty z nimi niema?przepraszam jeśli to wscibskie pytanie.
Powiem wam ze u mnie wszystkie najbliższe mi osoby wiedzą.dzieci moje też bo one mnie dosłownie blagaly o rodzenstwo[emoji4]
Dziewczyny czy wy też zrobilyscie się takie płaczki?wzruszam się o byle co[emoji24]
Miłego dnia
Judyta Ty chuda jak patyk pozazdrościć figury

Do góry