reklama
judytka777
Fanka BB :)
Biedny twój synek bo faktycznie już w takim wieku jest ze wszystko widzi i dużo rozumie[emoji17] nie lubię takich sytuacji gdzie dzieci cierpią przez błędy dorosłych.wiadomo że przyjdą czasy kiedy zacznie zadawać pytania trudne pytania[emoji17]powiem Ci ze jesteś mega silną kobietą.podziwiam Cię.jestem pewna tego ze sama dasz więcej miłości i szczęścia swoim dzieciom niż w nieszczęśliwym związku.ogólnie uważam że kobiety źle robię będąc z mężem tylko dla dzieci mimo ze np.nie kochają męża bądź mąż źle je traktuje.trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji110] [emoji8]@judytka77 jest Ok. Nie jesteś wścibska. Dołączyłam do forum po tym jak mi terapeutka zaproponowała jako jedną z form terapii. Ponoć z obcymi ludźmi łatwiej się o tym rozmawia. I chyba miała rację. Synek ma 8 lat. Bardzo to przeżywa. Bardzo. Chronię go jak mogę. Ale widział, że taty rzeczy zabrali jego rodzice. Niestety przy nim teście postanowili zrobić awanturę i próbowali straszyć sądem i odebraniem praw. W nocy płacze. Jest bardzo smutny. Córeczka ma roczek. Jeszcze nie rozumie. Jej będzie łatwiej.
jagoda87
Fanka BB :)
Powiem ci, że przeszło mi to przez głowę. On sobie sam życie zacznie układać. A mi ciężko będzie z trójką. U nas jest legalna aborcja. Umówiłam się nawet. Ale nie potrafię pójść tam. Nie potrafię. Nie jestem w stanie.
Niech on sobie usunie ale coś innego... przykro mi bardzo ze musisz to wszystko przechodzić. Zobaczysz ze wszystko się jakoś ułoży i dasz radę sobie bez niego! [emoji6]
Czytałam ale jakos tego nie poskładałam. Strasznie to wszystko brzmi. Musisz byc silna.Chyba później dołączyłaś do forum. Wcześniej pisałam, że wydawało mi się, że mam idealną rodzinę. Mąż był dobrym ojcem. Mężem tez. Pewna przypadkowa sytuacja sprawiła, że dowiedziałam się tego i owego. Podczas konfrontacji zaczęło się piekło. Policję musiałam wezwać. Tydzień później okazało się ze jestem w ciąży. Siedziałam i wyłam do księżyca. Dostałam depresji. Ale po tygodniu rozpaczy ogarnęłam się. Papiery rozwodowe i o alimenty wysłałam Prawa rodzicielskie odebrałam. Teraz jestem na Zolofcie. Inaczej mam bardzo kiepskie myśli. Specjalista mi przepisał i muszę brać. Chodzę również na terapię. To tak w skrócie.
Super! Też chce zamówić!!!Właśnie przyszedł kurier, patrzcie jak zaszalałam (miałam dość latających luźno badan). Mam nadzieje, ze tym zakupem nie zapeszę
Zobacz załącznik 883395
Moze takie cośmacie jakies doswiadczenia z wozkami dla dzieci rok po roku? Tzn corka bedzie miala prawie dwa lata jak drugie sie urodzi ale jestem pewna ze jak zobaczy ze rodzenstwo jezdzi w wozku to sama tez bedzie chciala.. mozecie cos polecic?
Załączniki
Nie nie trojaczki to dziewczynka prawie 11 lat, synek prawie 8 i synek prawie 3Masz trojaczki?? Wow!
Tej samej płci? W jakim wieku?
reklama
Judyta Ty chuda jak patyk pozazdrościć figuryHej u mnie dziś chłodniej trochę[emoji4]nawet padało chwilę.
Trochę apetyt mi wraca ale czasem zwymiotuje i mnie okropnie mdli.waga jest taka sama 59 kg przy wzroście 169[emoji53]
Był temat męża i jego reakcji.powiem wam ze mimo naszego 12 letniego stazu moj mąż jest cudowny.planowaliśmy tą ciążę i bardzo ją przeżywa.wspiera mnie,wyrecza i jest bardzo szczęśliwy.aj wogole powiem wam ze kochamy się bardziej niż kiedyś a nie sądziłam że tak może być[emoji4]
@FallenAngel83 przykro mi że musisz przechodzić takie sytuacje[emoji20]A jeśli możesz napisać bardziej jeśli chcesz jak twoje dzieci reagują m to ze taty z nimi niema?przepraszam jeśli to wscibskie pytanie.
Powiem wam ze u mnie wszystkie najbliższe mi osoby wiedzą.dzieci moje też bo one mnie dosłownie blagaly o rodzenstwo[emoji4]
Dziewczyny czy wy też zrobilyscie się takie płaczki?wzruszam się o byle co[emoji24]
Miłego dnia
Podziel się: