reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Tez słyszałam ta historie z luteina,ze to pic na wodę
O, ciekawe, nie slyszalam o tym nigdy.
A bralam luteine pod koniec pierwszej ciazy.
W ogole to mialam wtedy lekarke, ktora mi przepisywala mase lekow, moim zdaniem niepotrzebnych bo dobrze sie czulam, wiec luteine bralam a innych nie :p Moze z petspektywy czasu bylo sluchac lekarza, ale ona chciala zebym lykala no spe jak cukierki, a olala mi skurcze lydek i bialko w moczu! Ja lubie sluchac swojej intuicji.

reklama
Za to mój młodszy synuś pyta codziennie kiedy dzidziuś będzie się z nim bawił [emoji23] i to tak serio serio już się doczekać nie może
Moi synowie jeszcze nie wiedzą... czekam do czwartkowej wizyty i usg. Trochę się obawiam ich reakcji... w końcu to już 10 i 8 latek a tutaj będzie dzidzia :oo2:

Działa, nie działa - psychika to też bardzo dużo. Z pewnością nie zaszkodzi.

Ja już powiedziałam córce i ona bardzo się tuli do brzucha... Ale też wie, że nie wiadomo czy dzidzia zostanie (wie o mojej cp i wielokrotnie jej tłumaczyłam co to było i dlaczego). Więc póki co tuli się ale z nastawieniem że nie wiadomo co dzidzia zdecyduje...

Działa, nie działa - psychika to też bardzo dużo. Z pewnością nie zaszkodzi.

Ja już powiedziałam córce i ona bardzo się tuli do brzucha... Ale też wie, że nie wiadomo czy dzidzia zostanie (wie o mojej cp i wielokrotnie jej tłumaczyłam co to było i dlaczego). Więc póki co tuli się ale z nastawieniem że nie wiadomo co dzidzia zdecyduje...
Niech przesyła dobre fluidki fasolce [emoji6] ma rację

U nas 7 letnia przyrodnia siostra i tez nie wiem kiedy mamy jej powiedzieć. Dopiero co przed niespełna rokie nabyła dwójkę „rodzenstwa” od partnera matki, dwa miesiące temu siostrę od matki, a teraz kolejne... duże zmiany jak na rozpieszczana jedynaczkę do tej pory :)

reklama
Mój mąż zaangażowany na 100%, ciągle pyta czy dobrze się czuję, czy nie plamię, nic prawie nie mogę robić, na wizyty od samego początku razem. Nie rozumie tylko moich nastrojów hehe - wczoraj pól wieczora przepłakałam. Kiiiiedyś mówił, że on przy porodzie nie będzie, nie naciskałam i sam do tego dojrzał [emoji6]
Co do luteiny czyli progesteronu hmmm no u mnie zarówno luteina jak i duphaston działają bo progesteron dużo podskoczył (potwierzone badaniami) więc co to za lekarz mówiąc tak o progesteronie...

Do góry