reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
No ale moja pensja nie jest pomniejszona dodatkowo o pieniadze na pakiet.
Dla pracownikow z 3letnim stazem jest za darmo

reklama
No ale moja pensja nie jest pomniejszona dodatkowo o pieniadze na pakiet.
Dla pracownikow z 3letnim stazem jest za darmo
Aga wszędzie jest za darmo moim zdaniem. W Warszawie jest wiele "prywatnych" placówek medycznych a lm jest z nich najgorszy. Tylko niektórym pracodawca wciska ze maja super pakiet opieki medycznej [emoji4]

Ja płacę 12 zl miesięcznie i uwazam ze to nic w porównaniu do badań i wizyt jakie nas czekają w ciazy. Same badania z krwi to ile juz zaoszczędzone A na nfz są takie terminy ze trzeba docenić to co się ma ;) no inaczej kasa by leciała albo czekaloby nas zajmowanie miejsca w kolejkach z rana do lekarza po skierowania itp.

@agrafka07 widzę suwaczek na kompie to znaczy, że działa.

@Adeline89 cieszę się bardzo że wsio ok :) Jak masz możliwość to ja bym chodziła i tu i tu. Nie wiem tylko jak z kartą ciąży...

Powiedziałyście już o ciążach? Bo widzę, że jest tu kilka osób po przejściach. Ja się właśnie zastanawiam kiedy powiedzieć..
Ja jestem po poronieniu samoistnym i wtedy bardzo szybko pochwaliliśmy się rodzinie, już w 5 tygodniu... Teraz wiem, że to było za szybko. Tym razem poczekaliśmy do momentu, aż będzie biło serduszko, czyli to był dokładnie 7 tydzień 4 dzień. Ale i tak póki co wiedzą tylko najbliżsi

Dostalyscoe skierowanie na cytomegalie i Hbs? Bo moja gin mi wystawila a w LM tego nie ma w ramach karty ciazy i nie wiem czy robic prywatnie?

@agrafka07 widzę suwaczek na kompie to znaczy, że działa.

@Adeline89 cieszę się bardzo że wsio ok :) Jak masz możliwość to ja bym chodziła i tu i tu. Nie wiem tylko jak z kartą ciąży...

Powiedziałyście już o ciążach? Bo widzę, że jest tu kilka osób po przejściach. Ja się właśnie zastanawiam kiedy powiedzieć..
U mnie już wiedzą :)

reklama
Do góry