reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
no jest dość duża rozbieżność bo z om 1.03 a z usg teraz już 18.02 :D Jednak ja szykuję się na 1.03+ kilka dni ( po 8 dniach do szpitala i 2 dni na badania) pewnie będzie jak w poprzednich bez oksy nie ruszy się samo [emoji14] :D
Widocznie cykl był jakiś szalony i owu była szybciej [emoji6] najważniejsze, że ładnie rośnie [emoji3]

reklama
no jest dość duża rozbieżność bo z om 1.03 a z usg teraz już 18.02 :D Jednak ja szykuję się na 1.03+ kilka dni ( po 8 dniach do szpitala i 2 dni na badania) pewnie będzie jak w poprzednich bez oksy nie ruszy się samo :p :D
Ja mialam 2 tyg roznicy z usg i om przy corce i mialam planowane cc w 39 tygodniu i mialam juz spore rozwarcie xD i niedlugo pewnoe samo by ruszylo. Wiec nie nastawiaj sie tak bo dzidziol Cie zaskoczyc moze ;-)

Ja właśnie wróciłam z pracy i podchodzę do kolejnej próby nauczenia córeczki zasypiać samej. Katastrofa jest od dwóch tygodni. I nie zapowiada się na zmiany. Twarda sztuka mi się trafiła. Synek coś ogląda. Ja ledwo żyję. Obiadu zero. Zakupów nadal nie zrobiłam. Nie mam na nic siły. Nudności mnie wykańczają. I dodatkowo spać nie mogę.

Ja właśnie wróciłam z pracy i podchodzę do kolejnej próby nauczenia córeczki zasypiać samej. Katastrofa jest od dwóch tygodni. I nie zapowiada się na zmiany. Twarda sztuka mi się trafiła. Synek coś ogląda. Ja ledwo żyję. Obiadu zero. Zakupów nadal nie zrobiłam. Nie mam na nic siły. Nudności mnie wykańczają. I dodatkowo spać nie mogę.
Odkladaj ja a jak płacze wez na ręce i z powrotem wloz w koncu sie podda, ale nie poddawaj sie ty. Moze kup sobie jakis lek na mdlosci albo paluszki słone przegryzaj

Jestem udało sie, ciąża żywa 5mm serduszko mryga [emoji8] az plakac mi sie chce ze szczęścia, ide teraz do rodzinnego po skierowanie do endo. Zaświadczenie o ciąży mi dal ,ale z lekka łacha ze po co im tam u endo ze dziwne ,zeby potrzebuja. Uspokoilam sie. Wiem,ze przedemą jeszcze dluga droga, bo nie wiadomo co będzie licze sie z tym roznie to bywa,ale mam nadzieję
Super wiadomosci [emoji322]

1q4o6f.jpg

moja fasolka. Ma 3.5 cm i strasznie dużo się rusza! Cały czas machał rekoma i nogami. Także na badaniu wszystko ok.
Piękny widok. Gratuluję [emoji322]

reklama
Z tymi wizytami prywatnymi jest o tyle źle, że też wszystkie badania są płatne. Gdyby nie to to by było super. Dlatego chce chodzić do dwóch. Chociaż na początku jak się robi tyle badań. W poprzedniej ciąży w 12 tygodniu poszłam na wizytę i skierował mnie na prenatalne A termin był już za 4 dni więc w ciągu 4 dni wydalam jakieś 1000 zł na wizyty razem z laboratorium.

Do góry