reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
A musze tam konto zakładać, bo jak wciskam dodaj plik to nie idzie. Pokombinuje.

Ja na próbę przesłałam tam zdjęcie i poszło bez problemu. Ale może większe pliki faktycznie wymagają konta.

A no tak wlasnie cos kojarzylam pisalas. Powiem wam ,ze na kompie duzo łatwiej zapamiętać jeszcze jak sa suwaki,a na apce z tel mam problem, może z czasem. Ja jutro tez jade jeszcze prywatnie, bo chciałam zwolnienie lekarskie i jade do tego co chce chodzić do konca ciąży

A można na kompie suwaczek tu wgrać? Bo zawsze widziałam tylko opisy, gdzie w apce go wstawiać, co jest śmieszne, skoro na apce się nie wyświetlają. :p Ja tej apki nigdy nie lubiłam, nawet na telefonie korzystam przez przeglądarkę.

reklama
Ja na próbę przesłałam tam zdjęcie i poszło bez problemu. Ale może większe pliki faktycznie wymagają konta.

A można na kompie suwaczek tu wgrać? Bo zawsze widziałam tylko opisy, gdzie w apce go wstawiać, co jest śmieszne, skoro na apce się nie wyświetlają. [emoji14] Ja tej apki nigdy nie lubiłam, nawet na telefonie korzystam przez przeglądarkę.
Tak na kompie sie da , z tel tez ale właśnie musi byc przeglądarka

A można na kompie suwaczek tu wgrać? Bo zawsze widziałam tylko opisy, gdzie w apce go wstawiać, co jest śmieszne, skoro na apce się nie wyświetlają. [emoji14] Ja tej apki nigdy nie lubiłam, nawet na telefonie korzystam przez przeglądarkę.
Wlasnie uboga ta aplikacja

Test suwaczka. :)

Edit: Jakby co, to na kompie działa. :D
Edit 2: Niestety w przeglądarce na telefonie normalnie nie widać, ale widać w poziomie. Kwestia małych rozdzielczości.

@agrafka07 widzę suwaczek na kompie to znaczy, że działa.

@Adeline89 cieszę się bardzo że wsio ok :) Jak masz możliwość to ja bym chodziła i tu i tu. Nie wiem tylko jak z kartą ciąży...

Powiedziałyście już o ciążach? Bo widzę, że jest tu kilka osób po przejściach. Ja się właśnie zastanawiam kiedy powiedzieć..

@agrafka07 widzę suwaczek na kompie to znaczy, że działa.

@Adeline89 cieszę się bardzo że wsio ok :) Jak masz możliwość to ja bym chodziła i tu i tu. Nie wiem tylko jak z kartą ciąży...

Powiedziałyście już o ciążach? Bo widzę, że jest tu kilka osób po przejściach. Ja się właśnie zastanawiam kiedy powiedzieć..
Ja nic nie mowie ściemniam rodzicow i innych ze tsh mam duze i nie chodze do pracy, bo przecież w chemikaliach robię, nie chce jeszcze zeby ktos wiedział bynajmniej ile sie da wole sie wstrzymać, zreszta to dopiero 6 tydz

Dziewczyny czy któraś z was chodzi do dwoch ginekolog prywatnie i nfz? Zastanawiam sie czy chodzic tak skoro jest okazja , a moze bylabym spokojniejsza
Ja chodze w lux medzie bo mam pakiet i tam robie tylko badania krwi i mocz no i prenatalne chce zrobic no a prywatnie raz w miesiacu do mojej na usg.

Dziewczyny czy któraś z was chodzi do dwoch ginekolog prywatnie i nfz? Zastanawiam sie czy chodzic tak skoro jest okazja , a moze bylabym spokojniejsza
Ja się nad tym zastanawiam. I chyba tak zrobię. Teraz byłam na nfz bo nie było miejsca ale już na następną pójdę prywatnie i tak na zmianę

reklama
Jak chciałam skierowanie do endo to mowil,ze on nie może ,czy na krew ,mozliwe to? A prenatalne wiem ze na nfz są ale on mi pewnie nie da, bo przeciez jego najgorszy wrog je robi. A tak nie ma mozliwosci zeby sie dowiedzial ze chodzę tez gdzie indziej co nie?
Na prenatalne na nfz daja skierowanie zazwyczaj jak są wskazania, tak po prostu, zdrowej osobie bez obciazonego wywiadu nie chca dawac chyba ze trafisz na super lekarza

Do góry