reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
To ja też dołączam do zeschizowanych. Przede mną pierwsza wizyta a ja nie jestem pewna, czym tam jeszcze coś jest. Objawów ciąży żadnych oprócz wstrzymanej @. :/

A możecie coś więcej napisać o tym detektorze? @AngelMum dlaczego za 2 tygodnie będziesz mogła go używać?
Detektorem tętna płodu możesz wyszukać serduszko maluszka przez brzuszek. Czemu za dwa tygodnie? Narazie maluszek jest malusieńki, serduszko jeszcze miejsze więc ciężko odszukać [emoji6] jednak moim już za dwa trzy tygodnie już będzie można (mam zwykły i kupiłam używany na spróbowanie czy w ogóle będę potrafiła odszukać). Napewno trzeba mieć trochę cierpliwości żeby odszukać,trzeba milimetr po milimetrze przesuwać i szukać. U mnie jak już lekarz robił usg przez brzuch obserwowałam mniej więcej gdzie przykłada głowicę i wtedy w domu tam szukałam detektorem. ZAWSZE udawało mi się odszukać malucha !! I razem z mężem przez chwilę słuchaliśmy, ukojenie dla uszu....uwielbiałam przed snem, cisza my w łózku i serduszko naszego malucha....pytałam się lekarza czy to szkodliwe, mówił że jest bezpieczne.
Mam nagranie z 13 tygodnia ale właśnie nie mogę dodać ...

Ja dalam za swoj detektor 300zl i lekarz mi powiedzial,ze profesjonalnie to za 1500zl mozna zbadac, bo jest mozliwosc,ze w tym zwyklym dyrektorze w brzuchu slychac moze byc nasze serce lub puls z niego i i tak możemy pomylić sie
Ja za swój 40 zł i z łatwością rozpoznaje swoje tętno (przecież jest o wieeeeeele wolniejsze),a dzidziusia.

Detektorem tętna płodu możesz wyszukać serduszko maluszka przez brzuszek. Czemu za dwa tygodnie? Narazie maluszek jest malusieńki, serduszko jeszcze miejsze więc ciężko odszukać [emoji6] jednak moim już za dwa trzy tygodnie już będzie można (mam zwykły i kupiłam używany na spróbowanie czy w ogóle będę potrafiła odszukać). Napewno trzeba mieć trochę cierpliwości żeby odszukać,trzeba milimetr po milimetrze przesuwać i szukać. U mnie jak już lekarz robił usg przez brzuch obserwowałam mniej więcej gdzie przykłada głowicę i wtedy w domu tam szukałam detektorem. ZAWSZE udawało mi się odszukać malucha !! I razem z mężem przez chwilę słuchaliśmy, ukojenie dla uszu....uwielbiałam przed snem, cisza my w łózku i serduszko naszego malucha....pytałam się lekarza czy to szkodliwe, mówił że jest bezpieczne.
Mam nagranie z 13 tygodnia ale właśnie nie mogę dodać ...

Dzięki za wyjaśnienie, tutaj możesz wrzucić łatwo plik i podesłać nam link:
Link do: Wyślij plik - Darmowy hosting plików

Ja za swój 40 zł i z łatwością rozpoznaje swoje tętno (przecież jest o wieeeeeele wolniejsze),a dzidziusia.
Ja mówię ze swojego doświadczenia,ze dla mnie byl to stres jak nie moglam znaleźć i po tym co lekarz powiedzial, wiec wole jeździć co 2 tyg na wizytę do ginekologa , bo detektor mnie stresowal. Jeśli twój sie sprawuje jak najbardziej uzywaj go.

reklama
Do góry