Tak, no a pytalam go to mi nie dal na wyniki cham jeden, szlam specjalnie do rodzinnego. Ehh taka lipa u nas w przychodni szokNie wiem jak ze skierowaniem na endo alw krew, mocz i milion innych badan podstawowych ma dac bo to Ci przysługuje. To jest jedyny lekarz który jest dostępny na nfz ?
reklama
Detektorem tętna płodu możesz wyszukać serduszko maluszka przez brzuszek. Czemu za dwa tygodnie? Narazie maluszek jest malusieńki, serduszko jeszcze miejsze więc ciężko odszukać [emoji6] jednak moim już za dwa trzy tygodnie już będzie można (mam zwykły i kupiłam używany na spróbowanie czy w ogóle będę potrafiła odszukać). Napewno trzeba mieć trochę cierpliwości żeby odszukać,trzeba milimetr po milimetrze przesuwać i szukać. U mnie jak już lekarz robił usg przez brzuch obserwowałam mniej więcej gdzie przykłada głowicę i wtedy w domu tam szukałam detektorem. ZAWSZE udawało mi się odszukać malucha !! I razem z mężem przez chwilę słuchaliśmy, ukojenie dla uszu....uwielbiałam przed snem, cisza my w łózku i serduszko naszego malucha....pytałam się lekarza czy to szkodliwe, mówił że jest bezpieczne.To ja też dołączam do zeschizowanych. Przede mną pierwsza wizyta a ja nie jestem pewna, czym tam jeszcze coś jest. Objawów ciąży żadnych oprócz wstrzymanej @. :/
A możecie coś więcej napisać o tym detektorze? @AngelMum dlaczego za 2 tygodnie będziesz mogła go używać?
Mam nagranie z 13 tygodnia ale właśnie nie mogę dodać ...
Kiedy masz wizyte?To ja też dołączam do zeschizowanych. Przede mną pierwsza wizyta a ja nie jestem pewna, czym tam jeszcze coś jest. Objawów ciąży żadnych oprócz wstrzymanej @. :/
A możecie coś więcej napisać o tym detektorze? @AngelMum dlaczego za 2 tygodnie będziesz mogła go używać?
paulina.blachut
Fanka BB :)
Ja tak chodzę i dzięki temu wizyta co 2 tygDziewczyny czy któraś z was chodzi do dwoch ginekolog prywatnie i nfz? Zastanawiam sie czy chodzic tak skoro jest okazja , a moze bylabym spokojniejsza
Ja za swój 40 zł i z łatwością rozpoznaje swoje tętno (przecież jest o wieeeeeele wolniejsze),a dzidziusia.Ja dalam za swoj detektor 300zl i lekarz mi powiedzial,ze profesjonalnie to za 1500zl mozna zbadac, bo jest mozliwosc,ze w tym zwyklym dyrektorze w brzuchu slychac moze byc nasze serce lub puls z niego i i tak możemy pomylić sie
agrafka07
Detektorem tętna płodu możesz wyszukać serduszko maluszka przez brzuszek. Czemu za dwa tygodnie? Narazie maluszek jest malusieńki, serduszko jeszcze miejsze więc ciężko odszukać [emoji6] jednak moim już za dwa trzy tygodnie już będzie można (mam zwykły i kupiłam używany na spróbowanie czy w ogóle będę potrafiła odszukać). Napewno trzeba mieć trochę cierpliwości żeby odszukać,trzeba milimetr po milimetrze przesuwać i szukać. U mnie jak już lekarz robił usg przez brzuch obserwowałam mniej więcej gdzie przykłada głowicę i wtedy w domu tam szukałam detektorem. ZAWSZE udawało mi się odszukać malucha !! I razem z mężem przez chwilę słuchaliśmy, ukojenie dla uszu....uwielbiałam przed snem, cisza my w łózku i serduszko naszego malucha....pytałam się lekarza czy to szkodliwe, mówił że jest bezpieczne.
Mam nagranie z 13 tygodnia ale właśnie nie mogę dodać ...
Dzięki za wyjaśnienie, tutaj możesz wrzucić łatwo plik i podesłać nam link:
Link do: Wyślij plik - Darmowy hosting plików
agrafka07
Kiedy masz wizyte?
Jutro na 19.00.
Ja mówię ze swojego doświadczenia,ze dla mnie byl to stres jak nie moglam znaleźć i po tym co lekarz powiedzial, wiec wole jeździć co 2 tyg na wizytę do ginekologa , bo detektor mnie stresowal. Jeśli twój sie sprawuje jak najbardziej uzywaj go.Ja za swój 40 zł i z łatwością rozpoznaje swoje tętno (przecież jest o wieeeeeele wolniejsze),a dzidziusia.
A musze tam konto zakładać, bo jak wciskam dodaj plik to nie idzie. Pokombinuje.Dzięki za wyjaśnienie, tutaj możesz wrzucić łatwo plik i podesłać nam link:
Link do: Wyślij plik - Darmowy hosting plików
reklama
A no tak wlasnie cos kojarzylam pisalas. Powiem wam ,ze na kompie duzo łatwiej zapamiętać jeszcze jak sa suwaki,a na apce z tel mam problem, może z czasem. Ja jutro tez jade jeszcze prywatnie, bo chciałam zwolnienie lekarskie i jade do tego co chce chodzić do konca ciążyJutro na 19.00.
Podziel się: