Tak. Bo badania za darmo.Dziewczyny czy któraś z was chodzi do dwoch ginekolog prywatnie i nfz? Zastanawiam sie czy chodzic tak skoro jest okazja , a moze bylabym spokojniejsza
reklama
Czytałam ostatnio bo tez bym chciala mieć detektor o Pani ktora nie pojechała do szpitala bo nie czuła ruchów ale słyszała w detektorze. Dziecko niestety nie przeżyło bo musiała słyszeć coś innego niż jego tętno [emoji32]Dołączam do klubu zeschizowanych [emoji3][emoji3]
Aleeee jeszcze ze dwa tygodnie i będę mogła używać detektora tętna i choć ciul będę spokojniejsza i łatwiej będzie wytrwać od wizyty do wizyty !!!!! [emoji173]
To nie wiem jak ona słuchała, dziecka serduszko bije przecież o wieeeeele szybciej i jest do rozróżnienia !!!! W dwóch ciążach słuchałam i potrafiłam rozróżnić !Czytałam ostatnio bo tez bym chciala mieć detektor o Pani ktora nie pojechała do szpitala bo nie czuła ruchów ale słyszała w detektorze. Dziecko niestety nie przeżyło bo musiała słyszeć coś innego niż jego tętno [emoji32]
Chciałam dodać nagranie z 13 tygodnia jednak nie mogę dodać.. [emoji848]
agrafka07
Fanka BB :)
Jak chciałam skierowanie do endo to mowil,ze on nie może ,czy na krew ,mozliwe to? A prenatalne wiem ze na nfz są ale on mi pewnie nie da, bo przeciez jego najgorszy wrog je robi. A tak nie ma mozliwosci zeby sie dowiedzial ze chodzę tez gdzie indziej co nie?Tak. Bo badania za darmo.
Ja mialam detektor i gorszy strach mi napedzal nie kupuje tego gown.. już, ponoc lekarz mi powiedział,ze dziecko tez jest przez to rozdrażnioneCzytałam ostatnio bo tez bym chciala mieć detektor o Pani ktora nie pojechała do szpitala bo nie czuła ruchów ale słyszała w detektorze. Dziecko niestety nie przeżyło bo musiała słyszeć coś innego niż jego tętno [emoji32]
Normalna sprawa pozniej bedzie lepiej jak ruchy sie czuje to czlowiek spokojnySuper wiadomości[emoji173] Ja mam identycznie tez po wizycie jestem spokojna ale jak juz mija tydzien od wizyty to zaczynam schizowac....
Dzień dobry [emoji4]
agrafka07
Fanka BB :)
Ja mialam detektor i gorszy strach mi napedzal nie kupuje tego gown.. już, ponoc lekarz mi powiedział,ze dziecko tez jest przez to rozdrażnione
Też się właśnie obawiam, że jego nieumiejętne używanie będzie mnie jeszcze bardziej stresować.
Nie wiem jak ze skierowaniem na endo alw krew, mocz i milion innych badan podstawowych ma dac bo to Ci przysługuje. To jest jedyny lekarz który jest dostępny na nfz ?Jak chciałam skierowanie do endo to mowil,ze on nie może ,czy na krew ,mozliwe to? A prenatalne wiem ze na nfz są ale on mi pewnie nie da, bo przeciez jego najgorszy wrog je robi. A tak nie ma mozliwosci zeby sie dowiedzial ze chodzę tez gdzie indziej co nie?
reklama
Ja dalam za swoj detektor 300zl i lekarz mi powiedzial,ze profesjonalnie to za 1500zl mozna zbadac, bo jest mozliwosc,ze w tym zwyklym dyrektorze w brzuchu slychac moze byc nasze serce lub puls z niego i i tak możemy pomylić sieTeż się właśnie obawiam, że jego nieumiejętne używanie będzie mnie jeszcze bardziej stresować.
Podziel się: