reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dołączam do klubu zeschizowanych [emoji3][emoji3]
Aleeee jeszcze ze dwa tygodnie i będę mogła używać detektora tętna i choć ciul będę spokojniejsza i łatwiej będzie wytrwać od wizyty do wizyty !!!!! [emoji173]
Czytałam ostatnio bo tez bym chciala mieć detektor o Pani ktora nie pojechała do szpitala bo nie czuła ruchów ale słyszała w detektorze. Dziecko niestety nie przeżyło bo musiała słyszeć coś innego niż jego tętno [emoji32]

Czytałam ostatnio bo tez bym chciala mieć detektor o Pani ktora nie pojechała do szpitala bo nie czuła ruchów ale słyszała w detektorze. Dziecko niestety nie przeżyło bo musiała słyszeć coś innego niż jego tętno [emoji32]
To nie wiem jak ona słuchała, dziecka serduszko bije przecież o wieeeeele szybciej i jest do rozróżnienia !!!! W dwóch ciążach słuchałam i potrafiłam rozróżnić !

Chciałam dodać nagranie z 13 tygodnia jednak nie mogę dodać.. [emoji848]

To ja też dołączam do zeschizowanych. Przede mną pierwsza wizyta a ja nie jestem pewna, czym tam jeszcze coś jest. Objawów ciąży żadnych oprócz wstrzymanej @. :/

A możecie coś więcej napisać o tym detektorze? @AngelMum dlaczego za 2 tygodnie będziesz mogła go używać?

Ja mialam detektor i gorszy strach mi napedzal nie kupuje tego gown.. już, ponoc lekarz mi powiedział,ze dziecko tez jest przez to rozdrażnione

Jak chciałam skierowanie do endo to mowil,ze on nie może ,czy na krew ,mozliwe to? A prenatalne wiem ze na nfz są ale on mi pewnie nie da, bo przeciez jego najgorszy wrog je robi. A tak nie ma mozliwosci zeby sie dowiedzial ze chodzę tez gdzie indziej co nie?
Nie wiem jak ze skierowaniem na endo alw krew, mocz i milion innych badan podstawowych ma dac bo to Ci przysługuje. To jest jedyny lekarz który jest dostępny na nfz ?

reklama
Też się właśnie obawiam, że jego nieumiejętne używanie będzie mnie jeszcze bardziej stresować. :D
Ja dalam za swoj detektor 300zl i lekarz mi powiedzial,ze profesjonalnie to za 1500zl mozna zbadac, bo jest mozliwosc,ze w tym zwyklym dyrektorze w brzuchu slychac moze byc nasze serce lub puls z niego i i tak możemy pomylić sie

Do góry