Miesiaczke mialam 5 czerwca a owulacje 22 czerwca...sama juz nie wiem jak te tygodnie liczyc. Z tymi wizytami prywatnymi to masakra. Jak ciaza sie potwierdzi to pilnie do endokrynologa i neurologa musze leciec a potem jeszcze kardiolog...No właśnie masakra z ta kasa ja juz bede miala trzecia to juz pojdzie 450zl a do tego bylam u jednego endo 100zl i jeszcze nic mi nie doradzil, teraz do Wrocławia znow do endo patrzylam cena 180zl porażka. Ja powiem ci,ze nie patrze na te tygodnie, bo ja mialam zapłodnienie 20 dni po miesiączce a 10 dni przed kolejna także u mnie mloda ciaza maks bedzie teraz 6 tydz. A ty kiedy miałaś ostatnia miesiączke?
reklama
Dlatego mnie wlasnie zrazaja ci lekarze na nfz. No i tak jak myślałam musze miec zaświadczenie o ciąży zeby byc na nfz umowiona do lekarza nie wiem, pani twierdzi,ze rodzinny mi takie zaświadczenie moze wystawic o ciąży jakos mi sie w to wierzyc nie chce.Tak, poszłam do przyszpitalnej poradni, bo chcę chodzić w ramach nfz po skierowania. Prywatnie na usg pójdę dopiero później, no chyba, że owe genetyczne mnie uspokoją.
martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny, niestety - na teście biel wizira! [emoji24]
Ja mialam też 5 ale spaliśmy pierwszy raz bez zabezp. 24 dlatego jestem pewna. A czemu do endo tarczyce masz?Miesiaczke mialam 5 czerwca a owulacje 22 czerwca...sama juz nie wiem jak te tygodnie liczyc. Z tymi wizytami prywatnymi to masakra. Jak ciaza sie potwierdzi to pilnie do endokrynologa i neurologa musze leciec a potem jeszcze kardiolog...
mala-rybka
A spróbuj, jak masz fajnego rodzinnego, a L4 Ci dał [emoji6] to próbujDlatego mnie wlasnie zrazaja ci lekarze na nfz. No i tak jak myślałam musze miec zaświadczenie o ciąży zeby byc na nfz umowiona do lekarza nie wiem, pani twierdzi,ze rodzinny mi takie zaświadczenie moze wystawic o ciąży jakos mi sie w to wierzyc nie chce.
Ja pierwszą wizytę też taką miałam, USG raz dwa, już dłużej mi jajniki badał na normalnym badaniu [emoji23] zobaczę, ale mam tutaj jednego lekarza Polaka, więc chyba będę do niego chodzić, zobaczymy jak to będzie
kwasek
a ja właśnie dzwoniłam żeby się umówić na badania genetyczne i dupa. Powinnam zrobić do max 25 sierpnia ale nie ma wolnych miejsc. Pani powiedziała że mogę spróbować w innym szpitalu ale tam to nawet dodzwonić się nie mogę ( będę jeszcze próbować). w razie czego trudno, zrobią mi u nas tylko to już nie będzie genetyczne a prenatalne :/
Ja u tamtej bylam doktor prywatnie. Umowilam sie w czwartek do rodzinnego zobaczymy co mi powie. Od razy spytam sie gina na nfz czy by mnie przyjal bym miala badanie za darmo i bym wiedziala czy jest sens jechac w piatek do tamtego i wydawac kase. Tylko ciekawe jak ten gbur na nfz sie zachowaA spróbuj, jak masz fajnego rodzinnego, a L4 Ci dał [emoji6] to próbuj
Ja pierwszą wizytę też taką miałam, USG raz dwa, już dłużej mi jajniki badał na normalnym badaniu [emoji23] zobaczę, ale mam tutaj jednego lekarza Polaka, więc chyba będę do niego chodzić, zobaczymy jak to będzie
mala-rybka
Mnie też głowa boli, mam kaca od miesiąca chyba, do tego zawalone zatoki i muszę znaleźć jakiegoś dobrego laryngologa, zeby coś z tym zrobil... A zatoki po wakacjach się przeziębiły, jechaliśmy z klima nastawiona na 24° i nawiew na szybę, a moja głowa spuchnięta w momencie [emoji19]
No i ja mam taki problem z endo mnie odsylaja i w nosiea ja właśnie dzwoniłam żeby się umówić na badania genetyczne i dupa. Powinnam zrobić do max 25 sierpnia ale nie ma wolnych miejsc. Pani powiedziała że mogę spróbować w innym szpitalu ale tam to nawet dodzwonić się nie mogę ( będę jeszcze próbować). w razie czego trudno, zrobią mi u nas tylko to już nie będzie genetyczne a prenatalne :/
reklama
Ja to samo zatoki po wakacjach wrocilam i amba caly tydzieńMnie też głowa boli, mam kaca od miesiąca chyba, do tego zawalone zatoki i muszę znaleźć jakiegoś dobrego laryngologa, zeby coś z tym zrobil... A zatoki po wakacjach się przeziębiły, jechaliśmy z klima nastawiona na 24° i nawiew na szybę, a moja głowa spuchnięta w momencie [emoji19]
Podziel się: