reklama
Luxmed jest do d. tyle ze badania można zrobićPierwszą ciążę prowadziłam całkiem prywatnie (łącznie z badaniami - za wszystko płaciłam...). Teraz mam z pracy pakiet LuxMed, ale i tak się waham czy nie wrócić do mojego położnika...
Niestety nie wierzę w lekarzy na nfz.
Jivka
Moderator
Bardzo bym chciala u kolezanki w obu ciazach bilo serduszko juz w 5+2 a znam tez osoby u ktorych w 8tc dopiero bylo cos widac...ehh ten stres.
To chyba też zależy od sprzętu... Te nowsze, lepsze, w gabientach prywatnych są dokładniejsze
Jivka
Moderator
Luxmed jest do d. tyle ze badania można zrobić
Akurat mam dobrego lekarza. Koleżanka prowadziła u niego ciąże, w maju rodziła i zadowolona. Ma dobre opinie, pracuje w szpitalu w którym rodziłam córkę i chętnie bym tam ponownie pojechała
Dokladnie...ja teraz ide do nowego lekarza wiec nie wiem jakim sprzetem dysponuje ale za tydzien mam swojego lekarza w razie czegoTo chyba też zależy od sprzętu... Te nowsze, lepsze, w gabientach prywatnych są dokładniejsze
Możesz podać nazwisko?Akurat mam dobrego lekarza. Koleżanka prowadziła u niego ciąże, w maju rodziła i zadowolona. Ma dobre opinie, pracuje w szpitalu w którym rodziłam córkę i chętnie bym tam ponownie pojechała
Jaasna
Fanka BB :)
Niemożliwe! :O Szkoda...Dziewczyny, niestety - na teście biel wizira! [emoji24]
Może jak @ dalej nie będzie to może w środę rano zrób test?
Wtedy chyba powinno się wszystko wyjaśnić albo jak masz ochotę to badania z krwi możnaby zrobić.
Rozumiem ja mam 4.89.Tsh 1.8 wiec jak na mnie to piekne ale ze wzgledu na guzka musze zbic tsh do dolnej granicy. Wizyte juz umawialam dawno wiec akurat idealnie sie wpasuje...
Wez mnie nawet nie stresuj mam nadzieję ze juz w piątek zobaczę, bo l4 mi sie konczyBardzo bym chciala u kolezanki w obu ciazach bilo serduszko juz w 5+2 a znam tez osoby u ktorych w 8tc dopiero bylo cos widac...ehh ten stres.
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
Spokojnie, popołudniowy mocz, spróbuj zrelaksować się i zrobić powtórkę z rana [emoji8]Dziewczyny, niestety - na teście biel wizira! [emoji24]
Dla mnie beta by była bardzo stresująca... Może owulacja była późniejsza i po prostu??? [emoji6]
Podziel się: