reklama
sylwuska1987
Fanka BB :)
Ja w tej ciąży póki co niemam żadnych objawów. Z córka jak chodziłam to pierwsze co to pojawily sie nabrzmiale i ciężkie jak kamienie piersi. Bałam sie ruszyć, wstać z łóżka bo bolało jak diabli. I sutki byly bardzo wrażliwe. Mój mąż miał wtedy zakaz dotykaniaDziewczyny czy Wam też tak piersi napuchly i są obolałe? Nie mogę stanika zalożyć. .
Mam bardziej takie opuchniete,ale nie bolaDziewczyny czy Wam też tak piersi napuchly i są obolałe? Nie mogę stanika zalożyć. .
Mam dokładnie teraz tak samo ..Ja w tej ciąży póki co niemam żadnych objawów. Z córka jak chodziłam to pierwsze co to pojawily sie nabrzmiale i ciężkie jak kamienie piersi. Bałam sie ruszyć, wstać z łóżka bo bolało jak diabli. I sutki byly bardzo wrażliwe. Mój mąż miał wtedy zakaz dotykania
tikatukatam
Ja też miałam cc. Było podejście do porodu wywoływanego, ale przy pełnym rozwarciu i skurczach partych młodemu tętno drastycznie spadało, więc była szybko podpisywana decyzja o cc i biegli ze mną na sale.
Ja tam wybieram następnym razem znowu cesarkę i mam w nosie co myślą o tym inni.
o 16 miałam cc, a o 21 szłam sama do toalety. Pewnie, że boli i ciągnie ale bez demonizowania od wyjścia ze szpitala nic przeciwbólowego nie brałam.
U nas pokoje dwuosobowe i po cc od razu dziecko jest z Tobą w pokoju, najczęściej podane do łóżka. W ciągu pierwszej doby przychodzą pielęgniarki na zawołanie przebrać dziecko, przełożyć lub karmienie, chociaż tak na prawdę same przychodziły co 2h zobaczyć czy coś potrzebne. Od następnej doby już samemu człowiek sobie radził.
Ja tam wybieram następnym razem znowu cesarkę i mam w nosie co myślą o tym inni.
o 16 miałam cc, a o 21 szłam sama do toalety. Pewnie, że boli i ciągnie ale bez demonizowania od wyjścia ze szpitala nic przeciwbólowego nie brałam.
U nas pokoje dwuosobowe i po cc od razu dziecko jest z Tobą w pokoju, najczęściej podane do łóżka. W ciągu pierwszej doby przychodzą pielęgniarki na zawołanie przebrać dziecko, przełożyć lub karmienie, chociaż tak na prawdę same przychodziły co 2h zobaczyć czy coś potrzebne. Od następnej doby już samemu człowiek sobie radził.
Jaasna
Zauwazylam u siebie tylko, ze sutki sa bardziej wyczulone.
I tego pewnie bym nie wiedziala, gdybym nie karmila piersia.
A objawow niemal nie mam. Tylko ta bezsennosc nieszczesna, nagle dopadajace zmeczenie i czasem delikatne klucie w jajnikach.
I tego pewnie bym nie wiedziala, gdybym nie karmila piersia.
A objawow niemal nie mam. Tylko ta bezsennosc nieszczesna, nagle dopadajace zmeczenie i czasem delikatne klucie w jajnikach.
reklama
Stokrotenka23
Biustonosz wczoraj juz kupilam o miseczkę wiekszą i mam wrażenie ze jest na styk..[emoji58]Dziewczyny czy Wam też tak piersi napuchly i są obolałe? Nie mogę stanika zalożyć. .
Pierwsza ciąża i biust, brodawki sie juz zmieniły [emoji848]
Podziel się: