Stokrotenka23
Fanka BB :)
Zjedz moze dobrego owocka, idź na spacer. Uszy w górę [emoji9]Ja dzis wstalam polamana, kości mnie wszystkie bolały, w ogóle wpadłam w jakiś stan depresyjny...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zjedz moze dobrego owocka, idź na spacer. Uszy w górę [emoji9]Ja dzis wstalam polamana, kości mnie wszystkie bolały, w ogóle wpadłam w jakiś stan depresyjny...
Ja wczoraj myslalam,ze tam sie poplacze u gina, hormony mi buzujaZjedz moze dobrego owocka, idź na spacer. Uszy w górę [emoji9]
Ja mam biustonosze wieksze w szufladzie, bo 5 miesięcy temu schudlam to i cycki zmalaly, ciuchy tez sie znajda jakieś jak bede grubszaBiustonosz wczoraj juz kupilam o miseczkę wiekszą i mam wrażenie ze jest na styk..[emoji58]
Pierwsza ciąża i biust, brodawki sie juz zmieniły [emoji848]
U mnie też pierwsza ciaza i właśnie duże zmianyBiustonosz wczoraj juz kupilam o miseczkę wiekszą i mam wrażenie ze jest na styk..[emoji58]
Pierwsza ciąża i biust, brodawki sie juz zmieniły [emoji848]
Ja też wczoraj to miałam taki dzień hormony chyba strasznie szaleja pokłóciłam się z chłopem o głupotę która urosła przez to do nie wiadomo jakiego problemu bez sensu ale chyba on jeszcze nie rozumie że kobiety w ciąży mają humoryJa dzis wstalam polamana, kości mnie wszystkie bolały, w ogóle wpadłam w jakiś stan depresyjny...
Hehe tragedia ja mam ochote ryczec, krzyczeć i nie wstawac z lozka. Dopiero teraz wyszlam [emoji23]Ja też wczoraj to miałam taki dzień hormony chyba strasznie szaleja pokłóciłam się z chłopem o głupotę która urosła przez to do nie wiadomo jakiego problemu bez sensu ale chyba on jeszcze nie rozumie że kobiety w ciąży mają humory
Mnie wczoraj na noc mulilo a dzis rano biegunka to cud bo ja nigdy biegunki nie mamTez wczoraj kupilam sobie nowe staniki, bo cos tam uroslo...mam nadzieje, ze jeszcze urosna hihi [emoji14] No i od wczoraj nudnosci, chociaz probuje sobie wmowic ze cos mi zaszkodzilo i to tylko zbieg okolicznosci, bo wymiotow boje sie najbardziej...wrecz panicznie