reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jakbym miala wybierac to wole biegunke niz wymioty :p ja wymioty mam tak silne, ze jakby moglo to oczami i uszami by poszlo...dlatego tak panicznie sie tego boje :(

A może któraś z was ma tak że co jaki czas pobolewanie ją jajnik? Ja tak właśnie mam że lewy jajnik mnie ze trzy razy na dzień pobolewa nie jakoś specjalnie mocno trwa kilka minut i przestaje . Po pierwszej ciąży pojawiały się u mnie torbiele krwotoczne na jajnikach które same się wchłaniały po jakimś czasie podejrzewano u mnie endometrioze , miałam też przez to zapalenie przydatków dwa lata temu, trochę się martwię tym pobolewaniem czy to objaw ciąży początkowy czy może znów torbiel się zrobiła ech . Ma któraś z was taka dolegliwość ? Pierwsza wizyta i USG we wtorek

A może któraś z was ma tak że co jaki czas pobolewanie ją jajnik? Ja tak właśnie mam że lewy jajnik mnie ze trzy razy na dzień pobolewa nie jakoś specjalnie mocno trwa kilka minut i przestaje . Po pierwszej ciąży pojawiały się u mnie torbiele krwotoczne na jajnikach które same się wchłaniały po jakimś czasie podejrzewano u mnie endometrioze , miałam też przez to zapalenie przydatków dwa lata temu, trochę się martwię tym pobolewaniem czy to objaw ciąży początkowy czy może znów torbiel się zrobiła ech . Ma któraś z was taka dolegliwość ? Pierwsza wizyta i USG we wtorek
Właśnie dziś w poście pisałam, że czasem mnie w jajnikach kuje, głównie w lewym.
Cały pierwszy tydzień po spodziewanej miesiączce mnie tak delikatnie pobolewało po kilka razy dziennie, teraz już rzadko choć sie zdarza.
Nie mam żadnych torbieli na jajnikach, u mnie to objaw ciąży :)

Mnie na samym poczatku bolaly jajniki, szczegolnie jeden...teraz sie uspokoilo i tylko podbrzusze czesem daje o sobie znac. Ja na monitoringu po owulacji mialam mala torbielke i jestem ciekawa czy nadal tam jest...przekonam sie we wtorek.

Mnie też jajnik lewy ciągnie [emoji19] i podbrzusze, i mdłości, i cycki bolą, i humor z kosmosu wzięty jest !!! Wszystko nie tak jak trzeba [emoji36] chodzę zła jak osa

reklama
Ja tak mialam we wcześniejszych ciazach a teraz moze jeszcze czas mam ,bo w sumie dopiero cialko żółte

Do góry