mala-rybka
Fanka BB :)
A piersi też bolą, brzuch wzdęty, masakra, połamaną jestem i za gruba [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejMnie wczoraj na noc mulilo a dzis rano biegunka to cud bo ja nigdy biegunki nie mam
Hehe, ja tam się ciesz,ze dostalam, bo zawsze zaparcia mam to mnie chociaz trochę przeczysciloHej
Nawet nie mow mi o biegunce ... ja dzis takiej dostalam że ruszyć się nie mogę na podwórko nawet i chyba czeka mnie warta w domu
U mnie przy wymiotach pękają krwinki na szyi twarzy tez dosc duze ciśnienie mi sie robiJakbym miala wybierac to wole biegunke niz wymioty [emoji14] ja wymioty mam tak silne, ze jakby moglo to oczami i uszami by poszlo...dlatego tak panicznie sie tego boje
Właśnie dziś w poście pisałam, że czasem mnie w jajnikach kuje, głównie w lewym.A może któraś z was ma tak że co jaki czas pobolewanie ją jajnik? Ja tak właśnie mam że lewy jajnik mnie ze trzy razy na dzień pobolewa nie jakoś specjalnie mocno trwa kilka minut i przestaje . Po pierwszej ciąży pojawiały się u mnie torbiele krwotoczne na jajnikach które same się wchłaniały po jakimś czasie podejrzewano u mnie endometrioze , miałam też przez to zapalenie przydatków dwa lata temu, trochę się martwię tym pobolewaniem czy to objaw ciąży początkowy czy może znów torbiel się zrobiła ech . Ma któraś z was taka dolegliwość ? Pierwsza wizyta i USG we wtorek
Ja tak mialam we wcześniejszych ciazach a teraz moze jeszcze czas mam ,bo w sumie dopiero cialko żółteA może któraś z was ma tak że co jaki czas pobolewanie ją jajnik? Ja tak właśnie mam że lewy jajnik mnie ze trzy razy na dzień pobolewa nie jakoś specjalnie mocno trwa kilka minut i przestaje . Po pierwszej ciąży pojawiały się u mnie torbiele krwotoczne na jajnikach które same się wchłaniały po jakimś czasie podejrzewano u mnie endometrioze , miałam też przez to zapalenie przydatków dwa lata temu, trochę się martwię tym pobolewaniem czy to objaw ciąży początkowy czy może znów torbiel się zrobiła ech . Ma któraś z was taka dolegliwość ? Pierwsza wizyta i USG we wtorek