reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
19.06, ale tak, jak mówiłam, moje cykle są bardzo różne od 30-35 dni, średnio po 32 dni. Termin @ na sob wychodzi, ale dziś nie wytrzymałam i niestety biel wizira. Ale jutro wyjeżdżamy nad morze, więc chcę się odstresować tym czekaniem na odpowiedni moment na test. Wracamy w niedzielę, to w pon od rana spokojnie potestuję, jeśli @ do tego czasu się nie pojawi.
póki co tak przedstawia się nasz ovufriend:
Również życzę pięknych, tłuściutkich dwóch kreseczek na kolejnym teście ;)

reklama
Hej dziewczyny mam na imię Paulina i mam 22 lata na początku lipca zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki co prawda ta 2 bardzo bladziutka ale była dziś odbierałem wyniki z krwi i wszystko wskazuje że jestem w ciąży strasznie się cieszę ale też bardzo boję bo w kwietniu poroniłam w 9 tyg. Serduszko mojego aniołka przestało bić I miałam zabieg 26 kwietnia w sumie odrazu dostałam okres I po 2 okresie udało się i jestem w ciąży beta na dziś dzień wyszła 7581 progesteron 33.39 od początku biorę duphaston glukoza 88 I tsh 1.580 I właśnie się zastanawiam tsh do jakiej normy jest dobre? I jest tu jakaś kobietka po takich przejściach ja ja? Wizyta u ginekologa na 24 lipca myślę że już będzie serduszko
Jest tu kilka dziewczyn po poronieniach wiec na pewno znajdziesz bratnią duszę. Ja poroniłam 18kwietnia - samoistnie. Czy byl zarodek czy sam pecherzyk to nie wiem bo nie zdarzylam sprawdzic bo wszystko szybko sie potoczylo no a 17 maja wyszedl pozytywny test ;-)
Nudnych i spokojnych 9 miesiecy zycze!:)

Hej dziewczyny mam na imię Paulina i mam 22 lata na początku lipca zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki co prawda ta 2 bardzo bladziutka ale była dziś odbierałem wyniki z krwi i wszystko wskazuje że jestem w ciąży strasznie się cieszę ale też bardzo boję bo w kwietniu poroniłam w 9 tyg. Serduszko mojego aniołka przestało bić I miałam zabieg 26 kwietnia w sumie odrazu dostałam okres I po 2 okresie udało się i jestem w ciąży beta na dziś dzień wyszła 7581 progesteron 33.39 od początku biorę duphaston glukoza 88 I tsh 1.580 I właśnie się zastanawiam tsh do jakiej normy jest dobre? I jest tu jakaś kobietka po takich przejściach ja ja? Wizyta u ginekologa na 24 lipca myślę że już będzie serduszko
Witaj gratulacje , jest nas pare po stratach ,ja jestem w 6 ciąży ,ale z czwartej udało mi sie donosic syna

A ile przybrałas?
Oj dużo. W pierwszej ciąży pozwalałam sobie na wszystko i stuklo mi 33 kg do przodu a w drugiej mimo że się pilnowałam i odstawiłam wszystko co niezdrowe to przybyło mi 24 kg. Teraz wagi jak głupia pilnuje, ważę się co dziennie, jem z glowa i różnorodnie.

Oj dużo. W pierwszej ciąży pozwalałam sobie na wszystko i stuklo mi 33 kg do przodu a w drugiej mimo że się pilnowałam i odstawiłam wszystko co niezdrowe to przybyło mi 24 kg. Teraz wagi jak głupia pilnuje, ważę się co dziennie, jem z glowa i różnorodnie.
Ja przytylam z synem 35 kg tez jadłam duzo na tle nerwowym implulsywnie. Teraz schudłam 22 kg i boje sie efektu jo-jo wiec staram sie pilnowac. Nie mówię ,ze na nic sobie nie pozwolę, bo.mozna raz na jakiś czas jak wczoraj kebab i loda, ale chodzi o te niepotrzebne slodycze ,slodzenie, czy duzo smazonego. Rzadko kiedy jem takie rzeczy , nawet pieczywo to dla mnie rzadkośc

reklama
Ja przytylam z synem 35 kg tez jadłam duzo na tle nerwowym implulsywnie. Teraz schudłam 22 kg i boje sie efektu jo-jo wiec staram sie pilnowac. Nie mówię ,ze na nic sobie nie pozwolę, bo.mozna raz na jakiś czas jak wczoraj kebab i loda, ale chodzi o te niepotrzebne slodycze ,slodzenie, czy duzo smazonego. Rzadko kiedy jem takie rzeczy , nawet pieczywo to dla mnie rzadkośc
na razie mam na tyle dobrze że na widok fast fooda mnie odpycha. Niby chce ale jak mam ugryść to mdli mnie!!! tak samo ze słodyczami. po 1 ciązy waga zleciała mi tylko o10 kg, co ja się namęczyłam by schudnąć 2 lata zajął mi powrót do wagi sprzed, po córce te 24 kg zgubiłam po 3 miesiącach od porodu. Pewnie będę fiksować że znowu zrobię się gruba, już mężowi głowę suszę :p Bo to przecież jego wina :D :D :p

Do góry