reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja idę na prenatalne. Mam na NFZ skierowanie bo już poronilam ale pozatym w mojej rodzinie występują też wady serca, a niestety gdy dziecko ma wadę serca to czesto jego serce nie daje rady podczas porodu naturalnego i niestety nie przeżywa :( także dla mnie to jest ważne. bratowa na szczescie poszla, wiedziała o wadzie syna i cesarskie cięcie mu uratowało życie.

Hehe [emoji23] a kiedy mialas ostatnia miesiączke?
19.06, ale tak, jak mówiłam, moje cykle są bardzo różne od 30-35 dni, średnio po 32 dni. Termin @ na sob wychodzi, ale dziś nie wytrzymałam i niestety biel wizira. Ale jutro wyjeżdżamy nad morze, więc chcę się odstresować tym czekaniem na odpowiedni moment na test. Wracamy w niedzielę, to w pon od rana spokojnie potestuję, jeśli @ do tego czasu się nie pojawi.
póki co tak przedstawia się nasz ovufriend:

19.06, ale tak, jak mówiłam, moje cykle są bardzo różne od 30-35 dni, średnio po 32 dni. Termin @ na sob wychodzi, ale dziś nie wytrzymałam i niestety biel wizira. Ale jutro wyjeżdżamy nad morze, więc chcę się odstresować tym czekaniem na odpowiedni moment na test. Wracamy w niedzielę, to w pon od rana spokojnie potestuję, jeśli @ do tego czasu się nie pojawi.
póki co tak przedstawia się nasz ovufriend:
Powodzenia zycze [emoji106][emoji846] trzymam kciuki

Ja idę na prenatalne. Mam na NFZ skierowanie bo już poronilam ale pozatym w mojej rodzinie występują też wady serca, a niestety gdy dziecko ma wadę serca to czesto jego serce nie daje rady podczas porodu naturalnego i niestety nie przeżywa :( także dla mnie to jest ważne. bratowa na szczescie poszla, wiedziała o wadzie syna i cesarskie cięcie mu uratowało życie.
No w takich przypadkach to oczywiste. Ważne by wiedzieć o takich wadach. U mnie nie ma żadnych chorób czy wskazań do tych badań, niby młoda jeszcze jestem bo mam 32, poprzednie ciążę książkowe ( no nie licząc ilości przybranych kg)

Hej dziewczyny mam na imię Paulina i mam 22 lata na początku lipca zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki co prawda ta 2 bardzo bladziutka ale była dziś odbierałem wyniki z krwi i wszystko wskazuje że jestem w ciąży strasznie się cieszę ale też bardzo boję bo w kwietniu poroniłam w 9 tyg. Serduszko mojego aniołka przestało bić I miałam zabieg 26 kwietnia w sumie odrazu dostałam okres I po 2 okresie udało się i jestem w ciąży beta na dziś dzień wyszła 7581 progesteron 33.39 od początku biorę duphaston glukoza 88 I tsh 1.580 I właśnie się zastanawiam tsh do jakiej normy jest dobre? I jest tu jakaś kobietka po takich przejściach ja ja? Wizyta u ginekologa na 24 lipca myślę że już będzie serduszko

reklama
Hej , hej

i ja się nieśmiało witam :D zaglądałam na to forum wiele razy, jednak dopiero teraz się zarejestrowałam :)
W środę ujrzałam dwie kreski na teście i beta tylko to potwierdziła :D
Jestem przerażona bo mam już trzy Aniołki w niebie, jednak pozytywne myślenie musimy włączyć na najwyższych obrotach. Wierzę, że dzięki Wam kobietki przebrnę dzień po dniu :)
Jestem z tobą wiem co czujesz bo sama mam teraz to samo mój aniołek jest w niebie od 26 kwietnia

Do góry