No wlasnie. Niby człowiek chce żyć w zgodzie a tak naprawdę oni mają wszystkich w nosie. Zachowują się jak na jakims biwaku. Włącza te muzykę na full, jeszcze nie w mieszkaniu tylko w ogródku. Myślą że jak mają mieszka ie z ogródkiem to mogą się czuć jak w domu a to nieprawda bo przecież maja sąsiadów za ścianą.No czasem tak jest.ja mam sąsiadki matka z córką starszą i tak się kłócą i wyzywaja klną ze czasem mam ochotę krzyknąć do klatki wetylacyjnej[emoji21]najgorzej w weekend 7 rano i pobudka bo w sypialni słychać okropnie.
Niewiem jak to będzie gdy maluszek już się pojawi
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za Ciebie i tulam mocno !!!Będzie dobrze , ja jutro zawitam w szpitalu to dopiero stres ;(
Wiem przechodzilam to w tamtym roku [emoji53] boje sie ze z tych nerw powtorka jakas bedzieBędzie dobrze , ja jutro zawitam w szpitalu to dopiero stres ;(
mala-rybka
Fanka BB :)
Nie będzie powtórki !!! Włącz pozytywne myślenie, to rozkaz [emoji16]Wiem przechodzilam to w tamtym roku [emoji53] boje sie ze z tych nerw powtorka jakas bedzie
Tak i to bardzo jest przeszczesliwySłodki ten Twój mąż bardzo chyba sie przejął nowa rolą?
Mój nie opija bo on raczej niewiele pije ale jest bardzo pomocny, i chetnie mnie wyręcza no i cały czas mi mówi, ze mnie kocha ❤
Trzymam mocno !!!Dziewczyny jutro idę do szpitala trzymajcie kciuki
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Przytulam mocnoBędzie dobrze , ja jutro zawitam w szpitalu to dopiero stres ;(
Jaki to lekarz z LM którego polecasz? Zakładam ze Wawa.Ja poki co jestem jeszcze przed wizyta, bo dopiero ide w piatek. Ide do lekarza z luxmedu, bo mam pakiet z pracy w luxmedzie. Ten lekarz prowadzil tez moja pierwsza ciaze, wiec mozna powiedziec ze sprawdzony. Chociaz docelowo tym razem planuje chodzic prywatnie do innego lekarza, bo po przygodach w pierwszej ciazy zalezy mi na tym, zeby miec teraz lekarza ktory pracuje w szpitalu.
Tez myślę o takiej koszulce ale trochę mi szkoda ze ona będzie na raz...W ogóle to korcilo mnie zeby powiedzieć tacie i siostro już ale czekamy na wizytę i usg. W ogóle to kupiłam starszakowi koszulkę i jak już będziemy po wizycie to tak chcemy zakomunikować dobra nowinę. Zobacz załącznik 877843
reklama
Jaki to lekarz z LM którego polecasz? Zakładam ze Wawa.
Nie, Poznań. Tak wiec raczej ci sie nazwisko nie przyda. Ale jakby co to Urbaniak.
Podziel się: