aga6
Fanka BB :)
Ja kupilam body z takim napisem a 2 tyg pozniej poronilam..Tez myślę o takiej koszulce ale trochę mi szkoda ze ona będzie na raz...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupilam body z takim napisem a 2 tyg pozniej poronilam..Tez myślę o takiej koszulce ale trochę mi szkoda ze ona będzie na raz...
Ja miałam kupić za pierwszym razem ale ciągle mnie coś powstrzymywało...i nie kupiłam...Ja kupilam body z takim napisem a 2 tyg pozniej poronilam..
Ja podobne podejście. Jutro wszystkie badania plus beta. Powinna być już bardzo bardzo duża... Także być albo nie być. Buzka trzymam kciuki:*Jutro jeszcze stres z ta beta plakac mi sie chce,ale sie powstrzymuje,meza nie chce martwic, musze miec to wszystko w dupie
Ja na ostatniej becie byłam 9 lipca a jutro 16 wiec powinno byc juz 1500, az strach. A badania tez sobie porobie podstawowe, tsh i proby watrobowe, bo coś ostatnio mialam podwyższone, te wlosy mi leca musze to sprawdzic. Wyniki o 17 dopiero także caly dzien czekania.Ja podobne podejście. Jutro wszystkie badania plus beta. Powinna być już bardzo bardzo duża... Także być albo nie być. Buzka trzymam kciuki:*
Dlaczego na raz? Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Wtedy przez 9 miesięcy mogę mu ją zakładać.Tez myślę o takiej koszulce ale trochę mi szkoda ze ona będzie na raz...
Mi gin zaleciła przeciwciała na toksoplazmoze i cytomegalie, mocz, morfologia, tsh, ft3, ft4, gr krwi, glukoza, hbs, HIV, HCV no i beta. W sumie nie wiem kiedy wyniki... Częściowo może i jutro. Podpytam w samym laboratorium. Przeciwciała pewnie długo...Ja na ostatniej becie byłam 9 lipca a jutro 16 wiec powinno byc juz 1500, az strach. A badania tez sobie porobie podstawowe, tsh i proby watrobowe, bo coś ostatnio mialam podwyższone, te wlosy mi leca musze to sprawdzic. Wyniki o 17 dopiero także caly dzien czekania.
Wierzę w to, że się przydadzą [emoji8]A jak już mówicie o kupnie czegoś i poronieniu to tez wam coś napisze . Kupiłam leginsy ciążowe , mam nadzieje ze kiedyś się przydadzą